međunarodno pjevačko natjecanje

ZVJEZDANI NASTUP Mlada Donjomihaljevčanka Laura Čurin opet osvojila Odesu

Nakon lipanjskog festivala 'Zvjezdano ljeto u Odesi', Laura Čurin iz Donjeg Mihaljevca je 23. kolovoza bila najbolja na festivalu 'Biser Ukrajine'

Kao što smo već pisali, 15- godišnja Laura Čurin iz Donjeg Mihaljevca, je na online pjevačkom natjecanju bila najbolja na festivalu ‘Zvjezdano ljeto u Odesi’.

>> VIDEO I FOTO Laura Čurin iz Donjeg Mihaljevca dobitnica je vrijedne međunarodne nagrade

Bilo je to prije dva mjeseca, a sada je ponovno zablistala na isti način u istome gradu, ali na novom festivalu. U Odesi, na samoj obali Crnog mora, je 23. kolovoza održan festival “Biser Ukrajine”. 24. kolovoza su proglašeni rezultati  natjecanja.

Članovi žirija, sve mladi ljudi, dali su stručna mišljenje o muzikalnosti natjecatelja. Laura se svidjela svim članovima žirija koji su istaknuli kako pjeva čisto i emocionalno – ispričala nam je njezina ponosna mama Oksana Poljak.

Ona je ta koja Lauru, uz stručnu suradnicu Tatjanu Mikolaj, kćeri daje vjetar u leđa kada su u pitanju pjevački nastupi. Stoga i ne čudi što su je već prijavili za skoro  online natjecanje u Bugarskoj imena “Zajedno u 21. stoljeće”. Istaknimo i to kako je Laura nedavno pobijedila i na Malom MEF-u u Čakovcu u kategoriji slobodnog izbora.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije