TRAGOM VAŠIH PITANJA

KAD ĆE POKAZIVATI TOČNO VRIJEME? Čakovečka vura bit će uskoro popravljena

- U ovom trenutku smo pred samim konačnim rješenjem popravka gradskog sata. Uskoro će biti popravljen, poručili su iz gradske uprave

Sat na čakovečkom Trgu Republike jedan je od najpoznatijih gradskih orijentira i često se sastanci dogovaraju upravo “kod vure”. Nažalost, u svojoj se povijesti često kvarila, pa je pred petnaestak godina postavljena nova. Čini se, međutim, da niti vure ne mogu odoljeti zubu vremena tako da i ova modernija slijedi sudbinu svoje prethodnice. Ponukalo je to jednog našeg čitatelja da se zapita kada će popularna vura ponovno pokazivati točno vrijeme.

– Zanima me da li će proraditi ura u centru jer već dugo niti jedna ne prikazuje točno vrijeme, glasilo je njegovo pitanje.

Proslijedili smo ga u gradsku upravu, a David Vugrinec, pročelnik Upravnog odjela za društvene, međunarodne poslove i odnose s javnošću Grada Čakovca, prenio nam je kratki odgovor resornog odjela.

– U ovom trenutku smo pred samim konačnim rješenjem popravka gradskog sata. Uskoro će biti popravljen, poručili su iz gradske uprave.

Vidjet ćemo hoće li konačno rješenje osigurati preciznost gradske vure na duži rok, a do tada, kad dogovarate susret u centru grada pouzdajte se u točnost vlastitog sata.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije