U petak najveći borilački spektakl ikad održan u Varaždinu

U petak najveći borilački spektakl ikad održan u Varaždinu

Za najveći borilački spektakl, finalni, deveti turnir Biggers Better, koji će u petak, 16. prosinca biti održan u Areni Varaždin – sve je spremno. 

Portal eMedjimurje.hr dijeli 3 ulaznice! (više na kraju članka)

Osam boraca koji su nastup na finalnom turniru izborili tijekom godine na kvalifikacijskim turnirima održanima diljem svijeta, u Varaždinu će se boriti za titulu superpobjednika, odnosno zlatnu krunu kralja Biggers Better-a i nagradu od 25 tisuća dolara.

Biggers Better turnir je kojeg je prošle godine pokrenuo predsjednik WKN Federacije Stephan Cabrera sa željom da ljubiteljima borilačkih vještina ponudi nešto novo. Osmislio je tako seriju od 8 kvalifikacijskih jednonoćnih turnira koji se održavaju tijekom godine diljem svijeta s jednim ciljem – saznati tko je najjači već iste večeri. Na svakom turniru sudjeluje 8 natjecatelja koji tijekom večeri napreduju kroz četvrtfinale, polufinale i finale do titule pobjednika turnira. Svi pobjednici turnira na kraju se okupe na završnom, 9. turniru, odnosno superfinalu na kojem se bore za titulu superpobjednika. Čast da organizira završni turnir  pripala je upravo Varaždinu.

Važno je napomenuti da ovaj turnir nema nikakve veze s profesionalnim boksom. To je televizijski show koji se održava po sličnim pravilima kao u boksu, dozvoljeni su neki udarci koji u boksu nisu dozvoljeni i sve se odvija po Biggers Better pravilima. Suci i cijelo osoblje dolazi iz kompanije Biggers Better, istaknuo je jedan od organizatora Biggers Bettera u Varaždinu, Siniša Kovačić.

Borci koji se bore na Biggers Better turnirima dolaze iz svih borilačkih disciplina (boks,kickboxing,mma, muay thai..), a ono što je zanimljivo je da u Biggers Betteru postoji samo jedna kategorija, i to teška, od 79,5 kilograma, s time da gornje granice – nema. To drugim riječima znači da se može dogoditi da se borac od 80 kilograma mora boriti protiv upola težeg protivnika.

U superfinalu će i Hrvatska imati svog predstavnika. Naime, za zlatnu će se krunu među 8 boraca boriti i hrvatski boksački šampion Ivica Bačurin, koji je superfinale izborio pobjedom na kvalifikacijskom turniru u Bugarskoj.

Dugo se već pripremam za ovaj spektakl u Varaždinu i spreman sam za svakog protivnika, bez obzira kojeg će mi ždrijeb dodijeliti. Domaća će mi publika biti dodatan vjetar u leđa i nadam se da ću uz njihovu pomoć uspjeti osvojiti zlatnu krunu, rekao je Bačurin te pozvao ljubitelje borilačkih sportova, kao i sve one koji će to tek postati da dođu u petak u Arenu Varaždin i pruže mu podršku.

Osim Bačurina, priliku za nastup pred domaćom publikom u sklopu Biggers Bettera dobit će još dva domaća borca – Vanja Kostel koji će se pokušati kvalificirati na prvi turnir iz nove serije Biggers Bettera koji će biti održan u veljači slijedeće godine u Maroku te mladi Jurica Škoranec koji će se u Varaždinu boriti za titulu juniorskog prvaka Europe.

Finale uživo na Eurosportu!

Finale Biggers Bettera iz Varaždina uživo će prenositi TV postaja Eurosport u prime time-u, koja je prenosila i kvalifikacijske turnire. Ako se uzme u obzir da je Eurosport prisutan u više od 116 milijuna kućanstava u 59 zemalja diljem svijeta te svoj program emitira na čak 20 jezika –  slika iz Varaždina otići će u domove milijuna gledatelja.

Posjetitelje u petak u Areni Varaždin, očekuju kvalitetne borbe uz vrhunsku produkciju s odličnom rasvjetom i razglasom, zanimljivim popratnim programom te uvodnim borbama, a melem za (muške) oči bit će svakako i atraktivne djevojke koje će borce voditi do ringa te naravno, kako to obično ide kada su u pitanju borilački sportovi, najavljivati runde.

8 boraca, jedna večer, jedan superpobjednik, bogati popratni program, atraktivne hostese…..sve to garantira vrhunski spektakl u Areni Varaždin, koji nikako ne bi smjeli propustiti….

Borilački spektakl u Areni Varaždin počet će već u 19.30 sati bogatim popratnim programom, a Eurosport će s prijenosom početi u 21 sat.  Vrata dvorane otvaraju se u 19 sati. Ulaznice koštaju 40 kuna, a mogu se kupiti preko interneta u sustavu ulaznice hr. (www.ulaznice.hr), te u Rock Art Caffeu, Caffe baru Time out i Caffe baru Barfly u Varaždinu, u Caffe baru Arcus i Radiju 1 u Čakovcu i u Domino baru u Palovcu.

Portal eMedjimurje.hr dijeli 3 ulaznice!

Prva trojica koja ispod članka ostave komentar dobivaju po 1 ulaznicu. O načinu podizanja biti ćete obavješteni putem email adrese ostavljene na portalu prilikom registracije. Sretno!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije