KAZALIŠNA FORMA

‘KOME ZVONO ZVONI’ Čakovečka Improvgrupa.002 vraća se nastupima!

Nakon prisilne 'pandemijske' stanke, povratak u normalu počinje s nastupima u Klubu Prostor, u utorak 30. lipnja

Čakovečka improvizacijska grupa pod nazivom Improvgrupa.002 vraća se nastupima te svom improvizacijskom showu pod nazivom “KOME ZVONO ZVONI”. Nakon prisilne “pandemijske” stanke, u kojoj su nam se životi ionako manje više svodili na neku vrstu improvizacije, povratak u normalu počinje s nastupima u Klubu Prostor, u utorak 30. lipnja i nastavlja se na vanjskoj pozornici u dvorištu Casa Latine Cluba, u petak 10. srpnja 2020.

Improvizacija je kazališna forma i to je, u stvari kombinacija stand upa, kabarea i kazališta. KOME ZVONO ZVONI improvizacijski show je improvizacijski performans baziran na dramskim vježbama u kojima se, prema prijedlozima iz publike, izvode dramske situacije izmišljene na licu mjesta na sveopće zadovoljstvo publike i izvođača. Improvizacija u izvođačkom smislu nije previše zastupljena u Hrvatskoj, pa je Improvgrupa.002 i KOME ZVONO ZVONI jedan od prvih takvih projekata.

Članovi Improvgrupe.002 su: Bruno Kontrec, Silvio Štefanac, Mario Jakšić, Alen Barbić, Kristina Štebih, Marko Baksa i Dalibor Strišković, a uz njih je i Nataša Radiković.

Stoga, budite i vi dio dinamičnih te nešto drugačijih kazališnih večeri i pogledajte nas na jednoj, od dvije nadolazeće pozornice. U Prostoru, show počinje 30.6. u 20 sati, a u Casi Latini 10.7. u 21 sat, dok je ulaz publike moguć već sat ranije. Zabavimo se zajedno!

improvgrupa.002  je grupa koja postoji od ožujka 2019. godine, osnovana u Čakovcu i bavi se improvizacijskim kazalištem – formom koja je, u Hrvatskoj zastupljena vrlo malo malo ili nikako. Njegujemo i poštujemo improvizaciju kao vid kazališnog i scenskog izričaja, ali i kao svojevrsni smjer u životu. Ideja grupe je širenje improvizacije i dobrih viracija peko javnih nastupa. Osnivač grupe je Bruno Kontrec, profesionalni glumac, a uz njega grupu čine i Mario Jakšić, Kristina Štebih, Silvio Štefanac, Alen Barbić, Marko Baksa, Dalibor Strišković i Nataša Radiković.

KOME ZVONO ZVONI – improvizacijski show –

je prvi projekt improvgrupe.002, a radi se o 15-ak vođenih improvizacijskih skečeva (vježbi) u kojima publika, u trenutku, odabire teme, likove, replike, situacije koje izvođači na sceni moraju ispoštovati. Takav neposredan i trenutni koncept generira zabavne, šaljive, humorne i neočekivane situacije koje se više nikada ne mogu ponoviti. Dakle svaki nastup je jedinstven i unikatan, a zajednički nazivnik im je da se u svakom jednako zabavlja publika kao i protagonisti showa.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije