KARATE

MALINSKA Globus i Međimurje nastupili na Krk Kupu

Nakon prisilne stanke karate se polako vraća na sportske terene. Prvo natjecanje nakon korone održano je u prekrasnoj Malinskoj.

Na Krk Kupu 2020 nastupilo je 250 natjecatelja iz 27 hrvatskih klubova. Naši natjecatelji KK Globus odradili su solidan nastup s obzirom na okolnosti u kojima se treniralo. Osvojili su 8 zlata, 4 srebra i 12 bronci te time bili i najuspješniji klub na turniru. Nakon turnira naši natjecatelji su subotu popodne i nedjelju iskoristili za zasluženo opuštanje i odmaranje uz more, bazen i sunce.

Zlato su osvojili: Tino Panić, David Bermanec, Aida Trstenjak, Laura Strahija (2x), Leona Gulija, Sven Strahija i Josip Slukić. Srebrni su bili: Ervin Šoltić, Nikola Topličanec, Sven Strahija i Tino Panić. Bronce su osvojili: Petar Filipović, Dorjan Rubin, Tena Vurušić, Paulina Magdalenić, Marko Lepoglavec, David Bermanec, Filip Kovačić, Timo Vlahek, Luka Sokač, Ana Filipović, Sara Novak i Kristian Topličanec.
Iz KK Međimurje su također nastupili na tom natjecanju i nakon poduže pauze, prisjetili se kako je to izaći na tatami. Nastupili su Raina Špoljarić, Tara Lesjak, Mark Miller i Leon Molnar. Raina je osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju, Leon i Mark su osvojili brončane medalje, dok je Tara izgubila u borbi za broncu i osvojila 5. mjesto.

Nakon što su dvorane bile zatvorene na punih dva mjeseca i iako smo bili primorani vježbati kod kuće, unutar svoja četiri zida, ipak su pokazali kako nisu zaboravili karate tehnike i udarce niti smo izgubili želju za pobjedom i napretkom. U mjesec dana treninga, što na vanjskim terenima, što u dvoranama, uspjeli su se vratiti na stare staze, a to pokazuju i ovi rezultati. Čestitke natjecateljima i samo naprijed. Natjecatelje su vodili treneri Kristijan Lesjak i Adriano Marciuš. Nakon ovog natjecanja, slijedi ljetna pauza od natjecanja i pripreme za novu sezonu na jesen.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije