VINARIJA ŠTAMPAR I NEKIĆ TRUCKS

GO!VGOrice: Vinarija Štampar priprema čaroliju okusa na Mađerkinom bregu!

Štampari i Nekići su za vas na Mađerkinom bregu danas i sutra od 14:00 do 22:00 sata, jedini uvjet je da ste gladni i žedni!

Novi projekt Udruge vinara i vinogradara Hortus Croatiae pod nazivom GO!VGOrice započinje danas. Zasigurno čarobno bit će na Mađerkinom bregu gdje Vinarija Štampar zajedno s Nekić trucksom priprema brdo specijaliteta. Sam po sebi Mađerkin breg je čaroban, kad se tome pridoda Štamparov pušipel i Nekićev Kalimera BBQ čarolija je zagarantirana. 

Štampari i Nekići na Mađerkinom bregu priređuju wine & food event gdje će Nekić “smokati” hranu i sljubljivati s prefinim vinima Vinarije Štampar. 

>> Vinarija Štampar priprema čaroliju okusa na Mađerkinom bregu!

Nekić trucks sa flotom od osam vozila jedinstven je gastro koncept usmjeren izvrsnosti u pružanju usluga hrane i pića u pokretu. Razgovarali smo s Marinom Nekićem.

– ‘Nemogući’ uvjeti rada na teško dostupnim terenima ili onima bez dotoka struje/vode, nama nisu nepremostivi – štoviše, svjedoci smo kako je upravo iskonska priroda i ‘divljina’, ono što ostavlja bez daha. Pa iako nismo još u potpunosti oživjeli ‘’off grid’’ model, svakim smo danom i novim projektom sve bliže tome. Već desetljećima je sustanibility  (održivost) protkana kroz niz generacija naše obitelji te s punim pravom možemo reći kako mi doista radimo ono što živimo teživimo za ono što radimo. Meso pripremamo u našem ručno rađenom smokeru pod imenom “Čade” dok hranu “smokamo” na grabovini koju smo krčili preko zime i sušili u našem Wood Vaultu (trezoru drva) na obroncima Bilogore. Pozivamo sve da dođu na Mađerkin breg i da probaju naš meni koji će se sljubiti s prefinim vinima obitelji Štampar – rekao je.

Danas i sutra će ponuditi:

Trailer mess – Pušipel
Kalimera BBQ – Sauvignon
Rocket pork – Pušipel
Picnic Nachos – Pjenušac Urban white
SMOKE KISS – Chardonnay pro et contra

Danas smo Štampare zatekli u pripremama. Odvojivši za naš portal nekoliko minuta, David Štampar nam je uzbuđeno i ponosno rekao…

– Spremni dočekujemo svakog zaljubljenika u vinsku kapljicu i dobru hranu. Pripremamo nešto drugačije i pozivam sve da dođu na Mađerkin breg i dožive čaroliju okusa – poziva Štampar.

Štampari i Nekići su za vas na Mađerkinom bregu danas i sutra od 14 do 22 sata, jedini uvjet je da ste gladni i žedni!

Dođite na Mađerkin breg, ne bude vam žal!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije