CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE ČAKOVEC

RADNI UDŽBENIK Izašla eknjiga za rad s učenicima s teškoćama u razvoju

Autori udžbenika Dragica Benčik, Robert Posavec i Dinka Žulić pripremili su 15 lekcija podijeljenih u četiri tematska područja

Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec objavio je povodom Dana Centra eknjigu U školi: radni udžbenik za učenike s teškoćama. Radni udžbenik je napravljen u formatu građe lagane za čitanje, čime je sadržajno i likovno prilagođen učenicima s intelektualnim teškoćama i učenicima s teškoćama čitanja.

Autori udžbenika Dragica Benčik, Robert Posavec i Dinka Žulić pripremili su 15 lekcija podijeljenih u četiri tematska područja. Svaka lekcija sadrži i radni listić namijenjen ponavljanju. Radni udžbenik donosi i četiri slobodna zadatka iz svakog tematskog područja. Ilustrator radnog udžbenika je Vedran Vurušić.

U školi: radni udžbenik za učenike s teškoćama je namijenjen učenicima nižih razreda i odgojno-obrazovnih skupina te je primjenjiv na nizu predmetnih područja.

Svi koji rade s učenicima s teškoćama mogu slobodno skinuti i ispisivati lekcije i radne listiće, a radni udžbenik mogu pronaći na mrežnoj stranici Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec u kartici “Nakladništvo”.

Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec je ovim izdanjem započeo svoju nakladničku djelatnost, a u nakladničkom planu su materijali za učenike s teškoćama u razvoju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije