Poziv djevojkama na casting za hostese spektakla Biggers Better

Poziv djevojkama na casting za hostese spektakla Biggers Better

U nedjelju, 27. studenoga s početkom u 17 sati u Areni Varaždin bit će održan casting za hostese koje će sudjelovati na velikom borilačkom spektaklu Biggers Better.

Biggers Better bit će održan 16. prosinca u Areni Varaždin i riječ je o najvećem borilačkom spektaklu ikad održanom u Varaždinu. Na njemu će se za zlatnu krunu kralja Biggers Bettera boriti 8 boraca – pobjednika kvalifikacijskih turnira Biggers Bettera koji su tijekom godine održani diljem svijeta. 8 pobjednika 16. će se prosinca okupiti na finalnom turniru u Varaždinu i boriti za titulu najboljeg.

Biggers Better ima iznimno jaku medijsku podršku, pa će tako finale iz Varaždina uživo prenositi TV postaja Eurosport te Sportska televizija. Dosadašnji prijenosi

kvalifikacijskih turnira iz serije Biggers Better na Eurosportu bili su najgledaniji događaj na toj TV kući u tjednu kada su se turniri održavali.

Pozivaju se stoga sve djevojke koje žele biti dio ovog borilačkog spektakla u Varaždinu, čija će slika zahvaljujući Eurosportu otići u milijune kućanstava diljem svijeta, da dođu na casting 27. studenoga u Arenu Varaždin s početkom u 17 sati. Casting organiziraju Siniša Kovačić i Max Bögel Tehnobeton, koji su i organizatori finala Biggers Bettera u Varaždinu, a u izboru hostesa pomoći će im i varaždinska Modna agencija Evolution.

Spomenimo da će finale Biggers Bettera u Varaždinu (16. prosinca) početi već u 19 sati i 30 minuta bogatim popratnim programom, dok se Eurosport i Sportska televizija u prijenos uključuju u 21 sat. U sklopu finala u Varaždinu bit će izabrana i Miss hostesa, što će također biti u izravnom prijenosu.

Ulaznice za ovaj borilački spektakl u Varaždinu već sada možete kupiti po cijeni od 40 kuna u sustavu ulaznice.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije