Subotnji nogomet: Veliki bod Međimurja

Subotnji nogomet: Veliki bod Međimurja

2. HNL: Veliki bod Međimurja. U 13. kolu 2. HNL Međimurje je gostovalo kod Gorice. Susret je završio bez golova 0:0. S obzirom na položaje na tablici ovih klubova ovo je veliki bod za Čakovčane i svakako motivacija da do kraj jesenskog dijela pokušaju barem malo odmaknuti sa začelja.

Video Gorica – Međimurje (Spornet.hr)

3. HNL: Čakovec od 0:2 do 3:2 protiv lidera

Čakovec je dočekao lidera Slatinu i pobijedio 3:2. Prvi dio bez golova, iako su Čakovčani imali vrlo izgledne prigode. I onda šok u samo dvije minute. Slatina zabija dva gola u 63. i 65. minuti i vodi 0:2.

Čakovec slavi pobjedonosni pogodak protiv Slatine

No Čakovec nije klonuo duhom, već je na krilima Sečana, Balenta i Antonovića od 70. do 83. minute tri puta torpedirao mrežu lidera i slavio 3:2. Mladost je u Prelogu bila domaćin Koprivnici.

Mladost je u Prelogu bila domaćin Koprivnici, gosti uspješniji

Gosti su bili uspješniji 0:2 s po jednim golom u svakom poluvremenu. Graničar iz Kotoribe gostovao je kod Ivančice i poražen je 3:1. Prvi dio završio je 1:0. Domaćin je povećao na 2:0, da bi Čižmešija smanjio na 2:1. No Ivančica zabija još jedan gol za 3:1 i potvrdu domaća tri boda.

U nedjelju u 10:30 sati Nedelišće je u Orahovici gost Papuku, a u 14:00 sati Polet gostuje kod Croatie u Grabrovnici.


Međimurske nogometne lige: Rudar minimalno dobio Veneru s igračem manje


U 1. MNL  Centrometal Macinec je pobijedio Slobodu Slakovec 3:0 s dva gola u prvom i jednim u drugom poluvremenu. U 2. MNL zapad u derbiju kola sastali su se u Murskome Središću neporaženi lider Rudar i Venera. Rudar je slavio s minimalnih 1:0 golom koji je pao u desetoj minuti.

U 40. minuti sudac je nakon udaranja igrača dodijelio crveni karton igraču Rudara i Venere, no na kraju je s terena izašao samo domaći igrač Šoltić, a igrač Venere je tek požutio. Igra pedesetak minuta s igračem više nije pomogla Veneri da dođe barem do boda.

Hodošan je u 2. MNL istok dočekao Dravu iz Donjeg Mihaljevca i pobijedio 4:1. Prvo poluvrijeme završilo je 1:1.

U 3. MNL zapad jesenski dio prvenstva najprije su završili Krištanovec i Parag. Krištanovec je pobijedio 3:2. Domaćin je poveo 1:0 pa je Parag izjednačio na 1:1. Krištanovec je zabio još dva gola za 3:1, a Parag smanjuje na 3:2, no rezultat se više ne mijenja.

Nakon utakmice Črne strele bile su na zabavi poslije susreta gdje su bile zadovoljne obje ekipe: Krištanovec je pobjedom završio jesenski dio prvenstva, a Parag je odradio prvu polusezonu i za kraj uspio zabiti dva gola u napetoj utakmici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije