Sportski vikend

Sportski vikend

2. HNL: Međimurje kod Gorice, Trnava kod Trnja; 3. HNL: Čakovec dočekuje lidera; Rukomet: Čakovčani u Sisku; Odbojka: Centrometal traži pobjedu u Zadru; Košarka: Derbi neporaženih Vindije i Čakovca; Badminton: Turniri tijekom vikenda u Čakovcu; Šah: Memorijal dr. Slavko Petrović.

2. HNL: Međimurje kod Gorice, Trnava kod Trnja

U 13. kolu 2. HNL Međimurje gostuje kod Gorice. Gorica je 5. s 20 bodova, dok je Međimurje 14. sa samo 8 bodova. Gorica u 6 domaćih susreta ima 4 pobjede uz po jedan remi i poraz. Čakovčani su vrlo slabi gosti. U 6 susreta imaju tek jedan remi i pet poraza s kataklizmičnom gol – razlikom 3:22. U 2. HNL sjeverozapad za žene Trnava iz Goričana gostuje kod Trnja.

3. HNL: Čakovec dočekuje lidera

Čakovec u subotu u 14:00 sati na stadionu Mladosti dočekuje Slatinu. Čakovec je 5. s 24 boda, a Slatina je lider s 30 bodova. Mladost je u Prelogu domaćin Koprivnici i još u isto vrijeme Graničar iz Kotoribe gostuje kod Ivančice. U nedjelju u 10:30 sati Nedelišće je u Orahovici gost Papuku, a u 14:00 sati Polet gostuje kod Croatie u Grabrovnici.

Međimurske nogometne lige: Po jedan subotnji susret u svakoj ligi

U 1. MNL  u subotu u 14:00 sati igrat će Centrometal Macinec i Sloboda Slakovec. U 2. MNL zapad u derbiju kola igraju neporaženi lider Rudar i Venera. Hodošan će u 2. MNL istok dočeakti Dravu iz Donjeg Mihaljevca. U 3. MNL zapad jesenski dio prvenstva najprije će završiti Krištanovec i Parag koji također igraju u subotu od 14:00 sati.

Rukomet: Čakovčani u Sisku

U nastavku rukometne Premijer lige Međimurju slijedi teško gostovanje kod Siska. U 2. ligi rukometašice Zrinskog gostuju kod Pitomače, a rukometaši Preloga dočekuju Orahovicu.

Odbojka: Centrometal traži pobjedu u Zadru

U prvoj odbojkaškoj ligi Centrometal gostuje kod Zadra gdje će pokušati doći do punog plijena. U 2. ligi odbojkašice Kaštela dočekuju u subotu u 17:00 sati u dvorani Ekonomske i trgovačke škole Sisak. Odbojkaši Nedelišća ugostit će Petrinju, dok će Totovec na gostovanje u Zagreb gdje će ga dočekati Mladost.

Košarka: Derbi neporaženih Vindije i Čakovca

U 5. kolu košarkaške A – 2 lige sjever Međimurje ne bi trebalo imati većih problema u srazu s Ivančicom u subotu od 20:30 sati u dvorani 2. osnovne škole u Čakovcu. U dvoboju neporaženih Vindija će biti domaćin Čakovcu u nedjelju u 17:00 sati. Rudar nakon prve pobjede gostuje kod Grafičara u Ludbregu u 19:30 sati.

Badminton: Turniri tijekom vikenda u Čakovcu

Badmintonski klub Međimurje tijekom vikenda organizira u dvorani 2. osnovne škole Čakovec savezne turnire za mlađe kadete U13, kadete U15, mlađa juniore U17 i seniore.

Šah: Memorijal dr. Slavko Petrović

Šahovsko društvo Međimurje u subotu organizira 16. memorijal Dr. Slavko Petrović od 9:00 sati u prostorijama Elektre u Čakovcu. Učešće iznosi 50 kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije