Obilježeno deset godina Čakovečkog plivačkog kluba

Obilježeno deset godina Čakovečkog plivačkog kluba

U četvrtak je u prostoru “Doma sindikata” održana svečana sjednica u povodu 10. godišnjice Čakovečkog plivačkog kluba.

Tom prigodom nazočnima se obratio predsjednik kluba profesor Anto Dragić i istaknuo da Čakovečki plivački klub ČPK djeluje već deset godina, a osnovan je 2001. godine. Cilj mu je okupiti što više djece i mladeži koji će se rekreativno ili natjecateljski baviti ovim najzdravijim sportom.

Do sada je kroz klub prošlo preko tisuću djece. U klubu postoje grupe za sve uzraste: od neplivača, plivača početnika i rekreativaca do natjecatelja.

Njihovi plivači natjecatelji natječu se u «A» plivačkom prvenstvu Hrvatske, dok ostali sudjeluju na raznim pozivnim natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu. Organiziraju brojne kampove, natjecanja « Obiteljsku štafetu», školska natjecanja, međunarodni “Božićni miting” i ostalo.

 

Svečanoj sjednici prisustvovali su brojni predstavnici, među kojima su se prisutnima obratili i Sonja Tošić-Grlač iz Međimurske županije i zamjenik gradonačelnika Grada Čakovca Zoran Vidović. Pohvalili su dosadašnji rad i trud u radu ČPK-a te klubu poželjeli svijetlu budućnost u radu.

Tijekom svečane sjednice dodijeljene su plakete za poseban doprinos razvoju kluba, zahvalnica sponzorima, priznanje trenerima kluba, diplome osvajačima medalja na državnim prvenstvima te zahvalnica medijima, koju je dobilo i eMedjimurje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije