U polju kod Orehovice ukrali tonu i pol krumpira!

U polju kod Orehovice ukrali tonu i pol krumpira!

U poljskom predjelu zvanom “Gmajna”, u blizini Orehovice, u razdoblju od 31. listopada do 7. studenoga, nepoznati počinitelj je podesnim predmetom sa zasađene oranice od 600 čhv, iskopao i odnio oko 1500 kilograma krumpira. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.


Krađe diljem Međimurja: U Čakovcu, Podturnu, Nedelišću i Mihovljanu

U Čakovcu, u Ulici Matije Gupca, u razdoblju od 5. do 7. studenoga, nepoznati počinitelj iskoristio je odsutnost djelatnika, te je iz neograđenog dvorišta privatnog poduzeća iz Turčišća otuđio 4 komada aluminijskih felgi. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U Čakovcu, u Zelenoj ulici, u razdoblju od 10. listopada do 6. studenoga, nepoznati počinitelj je demontirao i otuđio metalne armature dimenzije 400×120 centimetara (ukupno 40 mreža), vlasništvo poduzeća iz Čakovca, a koje služe za zaštitu nasada drveća od divljači.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.   

U Podturnu, u Čakovečkoj ulici, 4. studenoga od ponoći do 8.30 sati, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekat privatnog poduzeća, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata objekta, a zatim je u unutrašnjosti otvorio aparat za igru iz kojeg je otuđio domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U Nedelišću, na Trgu Republike, 4./5. studenoga od 19.30 do 5.30 sati, nepoznati počinitelj provalio je u kiosk poduzeća iz Zagreba, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio oko 600 kutija raznih cigareta i oko 20 vrećica duhana. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U Mihovljanu, u Ulici Marka Kovača, 4./5. studenoga od 16 do 11 sati, nepoznati počinitelj je iz dvorišta privatnog poduzeća iz otvorenog kontejnera otuđio oko 250 kilograma aluminijske strugotine. Materijalna šteta procjenjuje se na više od tisuću kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije