Komentar nedjeljnog kola: BSK sam na vrhu I. međimurske lige

Komentar nedjeljnog kola: BSK sam na vrhu I. međimurske lige

U preostalom susretu 3. HNL sjever Graničar je u Kotoribi dočekao Croatiu iz Grabrovnice. Prvo poluvrijeme završilo je 1:0 za domaćina golom Dražena Hertelendija u 40. minuti. U drugom dijelu bez golova pa Graničar na kraju slavi 1:0. U 2. HNL za žene vodeća Trnava je u derbiju pobijedila drugoplasiranu Lepoglavu 5:0. U županijskim ligama u 30 susreta 18 domaćih pobjeda, 7 gostujućih i 5 remija.

 Kotoripski Graničar pogotkom Hertelendija upisao tri boda protiv Croatie iz Grabovnice

1. MNL: BSK sam na vrhu

BSK je u Belici pobijedio Dubravčan 4:2 i preuzeo vrh s tri boda više od Poleta. Poluvrijeme je u Belici bilo 2:0.

Belički nogometaši zasluženo na tronu lige


Dinamo je u Palovcu odigrao s Pušćinama 2:2. Prvi dio domaćin ima prednost 1:0. Gosti si u drugom dijelu daju autogol za prednost Dinama 2:0. No Pušćine vraća s dva gola na 2:2 i ima još prigode za potpuni preokret.

Palovčani igrali u novim dresovima poklonjenim od strane Trgovine autodijelovima Magdić d.o.o.


Podturen je bio bolji od Sokola 3:1. Prvo poluvrijeme završilo je 1:0. Veselje i u Goričanu gdje je fenjeraš Trnava pobijedila Naprijed 2:1 nakon što su na poluvremenu vodili 2:0.

1. MNL 13. kolo: Sloboda (S) – Polet (SMnM) 2:0 /subota/, Omladinac (NSR) – Spartak 0:0 /subota/, Sloga (Č) – Centrometal 1:1 /nedjelja u 10 sati/, Čukovec 77 – Mladost (I) 4:1 /nedjelja u 10,30 sati/, Dinamo (P) – Pušćine 2:2, BSK– Dubravčan 4:2, Podturen – Sokol 3:1, Trnava – Naprijed 2:1.


Podturen sa 3:1 svladao Sokola

2. MNL zapad: Rudar teško u Trnovcu, Mura poplavila Veneru

Rudar je pobijedio u gostima Trnovec 2:1. Prvi dio mreže miruju. Rudar je poveo, Trnovec vraća na 1:1. Drugim golom Rudar ostaje na stopostotnom učinku.

Klubovi nikako da slome Rudar koji drži stopostotni učinak (Foto: Facebook)

Jedinstvo je u Gornjem Mihaljevcu poraženo od Mladosti iz Selnice 1:2. Poluvrijeme je završilo 0:2. U Mihovljanu je Sloboda pri kraju susreta zabila gol i pobijedila Dravu 1:0. Zasadbreg se izgleda probudio, u derbiju začelja pobijedili su Strahoninec 2:0 i izjednačili se s njima na tablici. U Jurovcu je Bratstvo zabilo Plavima dva gola u prvom dijelu i pobijedilo na kraju 2:0. Međimurec je bio uspješan gost kod Jedinstva pobijedivši 3:0 s jednim golom u prvom i dva gola u drugom poluvremenu. Mura je razmontirala Veneru 5:0. Poluvrijeme je završilo 1:0, a u drugom nogometaši iz Hlapičine još četiri puta tresu mrežu za petardu u Venerinoj mreži.

2. MNL zapad 13. kolo: Hajduk (Š) – Šenkovec 1:2 /subota/, Trnovec – Rudar 1:2, Jedinstvo (GM) – Mladost (S) 1:2, Sloboda (M) – Drava (K) 1:0, Zasadbreg – Strahoninec 2:0, Bratstvo (J) – Plavi (Pek.) 2:0, Jedinstvo (NSD) – Međimurec 0:3, Mura – Venera 5:0.

2. MNL istok: Mladost minimalno pobijedila Borac

U Palinovcu je Mladost golom u drugom dijelu pobijedila Borac 1:0.

Palinovskoj Mladosti jedan pogodak dosta je bio za tri boda i ostanak na vrhu

Croatia je gostovala kod Vidovčana i odigrala je 1:1. Prvi dio bez golova. U drugom je Vidovčan poveo 1:0 i nakon toga nije realizirao kazneni udarac. Orehovčani jednim golom dolaze do boda. U idućem kolu slijedi derbi Croatie i Mladosti. Razlika na tablici je četiri boda. Mladost je u Svetoj Mariji zabila Galebu gol u prvom dijelu i pobijedila 1:0. Hodošan je bio jedini uspješni gost. Pobijedili su u Sivici Dubravu 3:1 nakon što su prvi dio dobili 1:0. Drava je bila bolja od Dinama 3:1. Prvi dio završio je 1:1. U Podbrestu je Budućnost ispratila Bratstvo rezultatom 5:0 zabivši dva gola u prvom i tri u drugom dijelu. Draškovec i Kraljevčan odigrali su 2:2. Draškovec je poveo 2:0 u prvom poluvremenu, no Kraljevčan je u drugom došao do boda.

2. MNL istok 13. kolo: Graničar (N) – ČSK 4:1 /nedjelja u 10,30 sati/, Mladost (SM) – Galeb 1:0, Dubrava – Hodošan 1:3, Drava (DM) – Dinamo (D) 3:1, Vidovčan – Croatia 1:1, Mladost (Pal.) – Borac 1:0, Budućnost (P) – Bratstvo (SV) 5:0, Draškovec – Kraljevčan 38 2:2.

3. MNL zapad: Vodeće ekipe slavile

U ovoj ligi vodeći trojac ne posustaje. Torpedo je dobio Zabenac 4:1. Mali Mihaljevec je u sujedskom derbiju teškom mukom pred dvjestotinjak gledatelja dobio Hajduk iz Brezja 1:0. Gol je pao nakon prekida. Izveden je slobodni udarac, vratar Hajduka odbija loptu koju domaćini pospremaju u gol u 55. minuti za tri boda. Donji Koncovčak je s čak 12:1 isprašio Krištanovec. U Žiškovcu je Dinamo poražen od Sloge 1:6. Domaćin se prvo poluvrijeme još dobro držao kod rezultata 1:2, no Slogaši u drugom dijelu zabijaju još četiri puta i glatko pobjeđuju. Pobjeda je s tri gola u drugom dijelu pobijedila Plave iz Prekope 3:0.

3. MNL zapad 12. kolo: Parag – Omladinac (M) 2:4 /subota u Preseki/, Donji Koncovčak – Krištanovec 12:1, Torpedo – Zebanec 4:1, Dinamo (Ž) – Sloga (Š) 1:6, Pobjeda – Plavi 1975 3:0, Mali Mihaljevec – Hajduk (B) 1:0. Bratstvo (P) je bilo slobodno.


Galerija fotografija:
Ž.K., Denis Posavec, Mladen Hunjadi (foto čitatelja: Graničar-Croatia)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije