Prometne nesreće u Prelogu i Gornjem Kraljevcu

Prometne nesreće u Prelogu i Gornjem Kraljevcu

U Prelogu, na raskrižju ulica Stjepana Mlinarića i Augusta Šenoe, 31. listopada oko 15,25 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka, 76-godišnjak iz Sesveta, dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustio sva vozila koja se kreču tom cestom.

Zbog toga je vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka, s kojim je upravljao 31-godišnjak iz Kotoribe. Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 76-godišnji vozač i putnica u njegovom automobilu, gdje je utvrđeno da je vozač zadobio teške tjelesne ozlijede pa je zadržan na liječenju, a putnica lake tjelesne ozljede.

U Gornjem Kraljevcu izletio s ceste, udario u betonski stup i ogradu kuće

U Gornjem Kraljevcu, u Ulici Marof, 31. listopada oko 20.40 sati,  dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač teretnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 20-godišnjak iz Vratišinca, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju na cesti.

Zbog toga je u zanošenju vozilom došlo do udara u betonski stup niskonaponske električne mreže i u ogradu obiteljske kuće.

Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezen je vozač teretnog automobila gdje je utvrđeno da je zadobilo teške tjelesne ozljede pa je zadržan na liječenju.

Zbog prometne nezgode, u vremenu od 21 do 23.15 sati, promet se u Gornjem Kraljevcu, u Marofskoj ulici, odvijao obilaznim pravcima. Slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije