Dođite i probajte krem juhe, povrtne složence, rižota, jela s lećom, vege bolognese i mnoge druge kombinacije zdravih namirnica.
Hotel Park Čakovec u svoju će dnevnu ponudu od
10. veljače uvesti gablece Ivana Palijana, a radi se o
vegetarijanskom meniju pripremljenom po principima zdrave
prehrane ayurvedske kuhinje. Vegeterijanski menu Hotela Park
možete kušati već sada.
Ivan Palijan jeučitelj
ayurvedskog kuhanja, iz SATTVA Centra zdravlja i sreće te je
kuharima Hotela Park približio načine pripreme specifičnih
namirnica. Njegov
pristup kulinarstvu omogućio im je da uvedu zdrave navike u
svakodnevnicu.
Pošto su prvi s takvom ponudom u Međimurju, prvih mjesec dana
nude obroke po promotivnoj cijeni od 40 kuna. Na meniju se
nalaze krem juhe, povrtne složence, rižota, jela s lećom,
vege bolognese i mnoge druge kombinacije zdravih
namirnica koje zadovoljavaju sve potrebe
vašeg organizma.
Gableci se poslužuju od 10 do 13 sati, a više informacija
saznajte klikom ovdje.