ayurvedska kuhinja

PRVI U MEĐIMURJU Hotel Park Čakovec od 10. veljače uvodi u dnevnu ponudu gablece Ivana Palijana

Dođite i probajte krem juhe, povrtne složence, rižota, jela s lećom, vege bolognese i mnoge druge kombinacije zdravih namirnica.

Hotel Park Čakovec u svoju će dnevnu ponudu od
10. veljače uvesti gablece Ivana Palijana, a radi se o
vegetarijanskom meniju pripremljenom po principima zdrave
prehrane ayurvedske kuhinje. Vegeterijanski menu Hotela Park
možete kušati već sada.

Ivan Palijan jeučitelj
ayurvedskog kuhanja, iz SATTVA Centra zdravlja i sreće te je
kuharima Hotela Park približio načine pripreme specifičnih
namirnica. Njegov
pristup kulinarstvu omogućio im je da uvedu zdrave navike u
svakodnevnicu. 

Pošto su prvi s takvom ponudom u Međimurju, prvih mjesec dana
nude obroke po promotivnoj cijeni od 40 kuna. Na meniju se
nalaze krem juhe, povrtne složence, rižota, jela s lećom,
vege bolognese i mnoge druge kombinacije zdravih
namirnica koje zadovoljavaju sve potrebe
vašeg organizma.

Gableci se poslužuju od 10 do 13 sati, a više informacija
saznajte klikom ovdje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije