Sportski vikend

Sportski vikend

2. HNL: Međimurje kod HAŠK-a, 3. HNL: Nedelišće dočekuje Kotoripčane; Međimurski nogomet: Roma – Romska vatra; Rukomet: Čakovčani u Poreču; Odbojka: Centrometal domaćin Vukovaru; Košarka: Počinje A – 2 liga; Kuglanje: Željo traži pobjedu protiv Zanatlije; Šah: Stridon s Univerzalom i Bilogorom.

U susretu 2. HNL Međimurje u subotu u 16:00 sati gostuje kod HAŠK-a. Čakovčani su 12. sa 7 bodova, a HAŠK mjesto niže s bodom manje.

U 3. HNL sjever u subotu u 16:00 sati igrat će Nedelišće – Graničar Kotoriba, Čakovec –Podravina i Mladost Ždralovi – Mladost Prelog. U nedjelju Polet gostuje kod Nedeljanca.

U 1. MNL u subotu u 16:00 sati sastaju se Omladinac– Podturen i Centrometal – Dubravčan. U 2. MNL zapad u isto vrijeme igrat će  h Rudar – Jedinstvo te Venera – Zasadbreg. U 3. MNL istok u subotu u 16:00 sati vodeći Napredak dočekuje Omladinac, dok će prvi međusobni susret romskih klubova odigrati Roma i Romska vatra.

U rukometnoj Premijer ligi Međimurje je gost Poreču. U 2. ligi rukometašice Zrinskog dočekuju Podravku Lino, a rukometaši Čakovca gostuju kod Borova. U 3. ligi imamo međimurski derbi u kojem se sastaju rukometašice Preloga i Čakovca. U istom rangu rukometaši Nedelišća su domaćini Koprivnici, a Info Star gostuje kod druge ekipe Vidovec Biosa.

U prvom domaćem susretu ovog prvenstva odbojkaši Centrometala u subotu u 19:30 sati u Atonu dočekuju Vukovar. U 2. ligi odbojkašice Kaštela u 18:00 sati u subotu u dvorani Ekonomske i trgovačke škole dočekuju Don Bosco. Odbojkaši Totovca gostuju kod 4 rijeke.

Na otvaranju prvenstva košarkaške A – 2 lige Međimurje dočekuje Petra Zrisnkog u subotu u 18:30 sati u dvorani 2. osnovne škole u Čakovcu. Čakovec gostuje kod Bjelovara u nedjelju , a Rudar kod Radnika u subotu. U nedjelju u 17:00 sati finale međimurskog košarkaškog kupa u Murskome Središću odigrat će Rudar i Međimurje.

U 3. kolu 2. kuglačke lige Željezničar ugošćuje Zanatliju iz Kutine, a Čakovec gostuje kod Graničar Picoka.

U 9. i 10. kolu druge šahovske lige protivnici Stridona iz Štrigove bit će u nedjelju Univerzal Zaprešić i Bilogora Grubišno Polje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije