TRAGEDIJA NA CESTI

OGLASILA SE POLICIJA Oduzimanje prednosti prolaska je uzrok strašne nesreće s dvoje poginulih

Tijela preminulih prevezena su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će biti obavljena obdukcija

– U petak, 27. prosinca u 17:06 sati na raskrižju državne ceste broj 20 i županijske ceste broj 2022, između Štefanca i Svetog križa kod skretanja za Orehovicu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 61-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka dolaskom do ceste koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

>>> UŽAS NA CESTI Sudar između kamiona i osobnog automobila, dvije osobe smrtno stradale
>>> SVJEDOCI STRAVIČNE NESREĆE ‘Stvorila se ogromna gužva, sve je bilo puno stakla…’
>>> TUGA U MEĐIMURJU U teškoj nesreći između Sv. Križa i Štefanca poginuo bračni par
>>> DETALJI UŽASNE NESREĆE Mladi vozač šlepera nije ozlijeđen, poginuli muškarac (61) i žena (59)

Zbog toga je u njegovo vozilo udario teretni automobil bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnji vozač. Nakon udara došlo je do zanošenja osobnog automobila, silaska izvan kolnika na travnatu površinu i kosinu te prevrtanja na krov. Prilikom udara dijelovi osobnog automobila odbačeni su u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je kolnikom državne ceste upravljao 28-godišnjak.  

Na mjesto događaja izašle su ekipe hitne pomoći te utvrdile da su 61-godišnji vozač i 59-godišnja putnica iz njegovog vozila, nažalost, preminuli na mjestu prometne nesreće. Tijela preminulih prevezena su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će biti obavljena obdukcija.

Zbog obavljanja očevida, u vremenu od 17,10 do 21,35 sati, promet kolnikom državne ceste bio je zatvoren za sav promet te se odvijao obilaznim pravcima. O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Na prometnicama Međimurske županije u 2019. godini, do 27. prosinca, zabilježeno je osam prometnih nesreća s poginulim osobama, u kojima je 12 osoba smrtno stradalo – kažu iz PU međimurske.

Podsjetimo, kako smo neslužbeno doznali, preminule osobe su supružnici iz Vularije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije