Gradonačelnik cijeni njihov trud

FOTO Gradonačelnik Srpak upriličio prijem za Umjetničku školu Miroslav Magdalenić

Prisustvovali su ravnateljica Senka Bašek-Šamec, profesori Zrinka Novak, Nikola Mutvar, Maasej Kovačević i polaznici škole

Umjetničku školu Miroslav Magdalenić, Područni odjel Mursko Središće polazi dvadeset i četvero učenika koji su se opredjelili za različite programe, od solfeggia, klavira, teorije glazbe, program klavira – temeljni predmet i početnički te početnički solfeggio.

U ponedjeljak, 23. prosinca gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak upriličio je prijem kojem su prisustvovali ravnateljica Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Senka BašekŠamec, profesori Zrinka Novak, Nikola Mutvar, Maasej Kovačević i polaznici škole. Ravnateljica je istaknula kako je grad nakon prvog održanog sastanka u vrlo kratkom roku pristupio rješavanju problema Umjetničke škole i zahvalila se gradonačelniku što im je omogućio korištenje prostorija u Centru za kulturu.

U planu je da se program Umjetničke škole proširi za još jedan program – sviranje gitare, ali prema potrebama i mogućnostima škole te kako će zasigurno trebati dodatnu prostoriju ukoliko se to ostvari. Gradonačelnik Dražen Srpak istaknuo je kako iznimno cijeni njihov trud i rad s djecom i mladima, a što se tiče dodatne prostorije da će pokušati pomoći ali sve u okviru svojih mogućnosti, obzirom što su prostorije u Centru za kulturu i prostorije u vlasništu grada popunjene.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije