Bogata nogometna subota

Bogata nogometna subota

2. HNL Hrvatski dragovoljac – Međimurje 2:2, 3. HNL sjever, Nedelišće – Croatia Grabrovnica 5:3, Bjelovar – Polet Pribislavec 7:0, Slatina – Mladost Prelog 4:0. MNL Omladinac Novo Selo Rok – Dubravčan Donja Dubrava 0:2, 2. MNL zapad Venera Sveti Juraj na Bregu – Drava Kuršanec 2:0.

Hrvatski dragovoljac – Međimurje 2:2

Šteta za Čakovčane što se na vraćaju kući punim plijenom. Prvi dio bez golova. U drugom je Međimurje imalo 0:2 golovima Piškora i Puclina. Desetak minuta prije kraja dvojbeni kazneni udarac za domaćine i smanjenje na 1:2. Nakon prodora po boku i ubačaja domaćin dolazi do boda. Trener Miljenko Dovečer rekao je da su po igri njegovi igrači bili bliže pobjedi, no mladost i neiskustvo u ekipi dali su svoj danak.

 
Nedelišće – Croatia Grabrovnica 5:3

Nedelišće je uspjelo okrenuti 0:2 koje su gosti imali nakon prvog dijela. Domaćin je poravnao na 2:2, gosti opet daju gol za 2:3. No sada Nedelišće zabija tri gola za redom i slavi 5:3. Dvostruki strijelci bili su Treska i Jagec, a jedna gol dao je Golubić.

 
Bjelovar – Polet Pribislavec 7:0

Rezultat dovoljno govori za sebe i bilo što pametno teško je dodati. Za Polet smo znali da će imati puno problema u ovom rangu i to se najbolje vidi u rezultatu.

 
Slatina – Mladost Prelog 4:0

Mladost je i ovaj puta poražena bez da je uspjela zabiti jedan gol. Slatina je bila uvjerljiva 4:0. Po dva gola pala su u svakom poluvremenu. Zoran Kraljić već je ranije odstupio s mjesta trenera, ali to očito nije dalo poticaja da se napravi bolji rezultat.

 
Prva MNL Omladinac Novo Selo Rok – Dubravčan Donja Dubrava 0:2

Omladincu nikako da krene. Prvi dio odigran je bez golova. U drugom dijelu Dubravčan zabija dva gola za tri gostujuća boda.

 
2. MNL zapad Venera Sveti Juraj na Bregu – Drava Kuršanec 2:0

Venera novom pobjedom ostaje pri vrhu tablice. Po jedan gol u svakom dijelu uz netaknutu mrežu bili su dovoljni za pobjedu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije