U PRATNJI LOVOČUVARA

LOVAC IZ JUROVČAKA Uspješan lov za Roberta Perhoča: U Merhatovcu ustrijelio srndača zavidnih dimenzija

- Robi je odličan lovac i strijelac, no bez ovakvog mentora ne bi bio tako uspješan - kroz smijeh je, misleći na sebe, rekao lovočuvar Igor Novak

Za ranog jutra je Robert Perhoč iz Jurovčaka prije nekoliko dana u pratnji lovočuvara Igora Novaka krenuo u lov u Merhatovec, lovno područje Lovačkog društva Zec iz Mursko Središća, kojega je Novak član.

Svatko je zauzeo svoje mjesto na čeki smještenoj pod Vodeninskom bregom i uskoro se na obronku pojavio srndač. Isto tako, uskoro je odjeknuo pucanj iz Perhočeve puške, a rezultat je bio nepovoljan za srndača, koji je u jutro Tijelovsko, ostao beživotno ležati u travi do dolaska iskusnog dvojca, koji su ustvrdili kako je životinja zavidnih dimenzija za medalju, a kojeg sjaja odlučiti će službena (pr)ocjena.

Perhoč je član Lovačkog društva Trčka iz Svetog Matina na Muri, i vlasnik je brojnih lovačkih trofeja.

– Robi je odličan lovac i strijelac, no bez ovakvog mentora ne bi bio tako uspješan, kroz smijeh je, misleći na sebe, rekao Igor koji je i ovog puta svojem matičnom društvu uprihodio nešto kuna. Jer Perhoč je bio gost, kao i sve više drugih lovaca, koji ulov ili trofej plate domicilnom društvu. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije