LJETO UZ MURU 2019.

GRADSKI KOTLIĆ Prijavite se i pokažite svoje kuharsko umijeće u Murskom Središću

Prijave traju do 3. srpnja

U sklopu manifestacije Ljeto uz Muru 2019. u nedjelju, 7. srpnja na terenima Sportsko-rekreacijskog centra “Zalešće” u Murskom Središću održat će se tradicionalno kuhanje jela “Gradski kotlić” (pojedinac ili ekipno).

Grad Mursko Središće za sudionike osigurava plastične tanjure, žlice, salvete i kruh za 30 porcija jela. Sudionici Gradskog kotlića sami osiguravaju pribor za kuhanje, zdjele za kuhanje, plinsku bocu, drva i ognjište – postolje na kojem će se ložiti vatra.

Svaki sudionik koji izvrši prijavu do 3. srpnja na e-mail: grad-mursko-sredisce@ck.t-com.hr ili turistickazgms@gmail.com ili na br. mob: 099 337 9250 dobiva dva bloka u vrijednosti od 100 kn i 150 kuna.

S blokovima možete od 3. srpnja podići robu u trgovini KTC u Murskom Središću i mesnici Mihalić Mursko Središće, a blokove upotrebljavate po želji – možete veći iskoristiti u KTC-u, manji u mesnici ili obrnuto. U KTC-u možete uzeti isključivo robu potrebnu za kuhanje kotlića te podjelu hrane, a računi na kojima bi bilo nešto drugo neće se uvažiti.

Podjela jela trebala bi biti od 11:30 sati, a sudionici kotlića obavezni su pripremiti minimalno 30 porcija jela, kažu iz Grada Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije