OPĆINA SELNICA

KAMP NA RIBNJAKU SELNICA Projekt vrijedan 3 milijuna kuna čeka prolazak na natječaju

Projekt vrijedan 3 milijuna kuna treba postati vodeća sila u turističkom segmentu gospodarstva Općine Selnica

Velika je radost načelnika Općine Selnica Ervina Vičevića, jer je općina dobila građevinsku dozvolu za izgradnju ‘Kampa na Ribnjaku Selnica s odmorištem’. Sada Općina Selnica rješava kupnju parcela od Republike Hrvatske, a u cilju ili smjeru da sve bude jedna parcela, odnosno jedna katastarska čestica.

Projekt je već prijavljen nadležnom ministarstvu za financiranje kako bi mogao ući u natjecanje za dobivanje financijkih sredstava, kuna ili eura iz fondova ili samog ministarstva.

Podsjećamo kako je projekt naslovljen kao ‘Kamp na Ribnjaku Selnica s odmorištem’ u projektima i opisima te na natječaju vrijedan 3.000.000 kuna i treba postati vodeća sila u turističkom segmentu gospodarstva Općine Selnica.

Nedavno su selnički ribnjak, koji ŠRD Mura iz Murskog SRedišća nij eznala iskoristiti na prihvatljiv način posjetilo čelništvo Hrvatska stranka-REFORMISTI, predvođeno svojim predsjednikom Radimirom Čačićem, koje je dalo i obećalo davati podršku projektu, kao i načelniku Vičeviću, je ovo je projekt koji zasigurno može polučiti velike rezultate.

Tome su u svjedočenje pozvali lanjsko održavanje svjetskog ribičkog prvenstva, kojeg sudionici su bili opčinjeni okolišem i uvjetima, a dožupanica Sandra Herman je uvjerena kako je riječ o projektu koji značajno može osnažiti turističko-ugostiteljsku i smještajnu ponudu županije i države.

Ostvari li se zamisao i želja selničkog načelnika Ervina Vičevića o suradnji sa slovenskom Općinom Radenci i njezinim županom Romanom Leljakom, projekt se čini savršenim. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije