NAGRADNA IGRA

Magma organizirala trening u pripremi espresso kave Manuel Caffe

Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite Magma poklon bon od 100,00 kuna

Magma je u suradnji s generalnim zastupnikom espresso kave Manuel Caffe za hrvatsko tržište, tvrtkom Hrbat Invest, organizirala trening o pripremi espresso kave.

Magma je za svoje kupce i zaposlenike u sjedištu u Varaždinu i podružnici u Koprivnici organizirala Manuel trening, održan pod vodstvom službenog barista Manuel caffe iz Italije. Trening je bio podijeljen u dva dijela: teoretski i praktični. U teorijskom se dijelu fokusiralo na ključne čimbenike o povijesti kavi, njenim vrstama, načinu uzgoja, o asortimanu Manuel kave te je bila riječ i o drugim zanimljivostima. Nakon teoretskog dijela, u praktičnom dijelu svi sudionici treninga imali su priliku otkriti tajnu pripreme savršenog espressa.

Kompletan asortiman proizvoda Manuel caffe Italija dostupan je na cijelom prostoru Hrvatske uz direktnu dostavu u lokal, gdje god se nalazio. Manuel caffe nudi širok i raznolik asortiman kava kako bi zadovoljili svačiji ukus, a osim espresso kave, Manuel u ponudi ima i kavu za različite načine pripreme, kao i ostale vrste toplih napitaka kao što su čajevi i vruća čokolada.

Manuel kava je brand tvrtke Manuel iz Italije koja ima tradiciju od 40 godina, i jedan je od najpoznatijih talijanskih brendova. Tvrtka je u vlasništvu familije De Gusti (druga generacija). Sjedište je u sjevernoj Italiji – Conegliano, a izvoze svoje proizvode u 57 zemalja svijeta. Manuel espresso je kava koju od najfinijih sorti arabice i robuste rade talijanski majstori prema craft metodi laganog i sporog prženja već više od 40 godina, a zadovoljit će svakog ljubitelja pravog espressa. 

Mješavina kave, arabice i robuste, dominantni je faktor za dobivanje odlične kave, bilo espresso ili filter kave. Tradicionalna, inovativna, slatka, jaka, za degustaciju u kafiću, ali i kod kuće.  Proizvodni asortiman sastoji se od cijelih zrna kave za ugostiteljstvo u pakiranju od 1 kg i 2 kg (u limenci) te manja pakiranja od 250 g za kućnu upotrebu. Za sve one koji žele Manuel kavu u uredu ili svome domu u ponudi je i kava u kapsulama sa kofeinom i bez kofeina, pakirana u pojedinačne doze što jamči kvalitetu pravog espressa. 

Kava Manuel Capriccio, pakirana u limenci od 2 kg, što održava svježinu proizvoda, specifična je mješavina odabranih zrna Arabica i Robusta s intenzivno kremastom kremom i jakim dodacima kakaa, izuzetne arome i kvalitete. Kava Manuel Solaroma je gusta mješavina kave koja poboljšava okus kave za tipični talijanski espresso (60% arabica) te daje profesionalni odgovor za kvalitetni espesso.

Kava Manuel Aroma piu, spoj je kave sa živahnim, uravnoteženim okusom, najprodavanija kategorija kave koja najviše odgovara hrvatskom tržištu i navikama potrošača (40% arabica, 60% robusta). Manuel Classico kava daje kremasti spoj jedinstvenog okusa, jake arome te odličan omjer gorčine i punoće okusa najkvalitetnije robuste (30% arabica, 70% robusta). Za ljubitelje 100% arabice s dozom cvijeća i mirisa citrusa, u ponudi je Manuel kava Degusto, vrhunska mješavina kave s uravnoteženim okusom i intenzivnom aromom. Čajevi koje predlaže Manuel caffe sadrže sve mirise i esencije trava i plodova koji potiču iz svih dijelova svijeta, za svaki trenutak opuštanja. Vruća čokolada Manuel u ponudi je u limenci te u vrećicama, a dovoljno je samo izabrati jedan od mnogih okusa koji su na raspolaganju. 

Generalni zastupnik kave Manuel Caffe za hrvatsko tržište, tvrtka Hrbat Invest iz Varaždina, uz kompletan asortiman proizvoda Manuel caffe Italija za sve korisnike Manuel kave nudi na korištenje, uz besplatnu montažu, i svu potrebnu opremu za pravljenje pravog talijanskog espressa, čaja, tople čokolade, te redovan servis aparata i održavanje istih. Uz različitu vrstu Manuel kave, u ponudi je i sve ono što prati Manuel kavu da bude na visini zadatka, od šećera do keksa za početak pa sve potrebno za izlaganje, servisiranje i pripremanje Manuel proizvoda na najbolji način.

Espresso za svaki ukus – Manuel caffe. 

Jednom sretnom dobitniku/dobitnici poklanjamo poklon bon u vrijednosti od 100,00 kuna koji se može potrošiti u Magma diskontima! Za osvajanje nagrade potrebno je točno odgovoriti na naše pitanje:

Znate li nabrojiti 3 lokala gdje se toči i pije ukusna Manuel kava?

Nagradna igra traje do četvrtka, 18. travnja, a znalac koji osvaja nagradu mora se s točnim podacima javiti na Facebook ili internet stranicu te posjetiti najbliži Magma diskont gdje ga čeka poklon bon u vrijednosti od 100,00 kuna. Sve ostale potrebne informacije dobitnik ili dobitnica dobit će na dan proglašenja. Sretno!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije