pred Usksne blagdane

OPĆINA SV. MARTIN NA MURI Velika pisanica na Trgu svetog Martina, a investicije se odrađuju

Pisanica će Trg svetog Martina krasiti do Uskrsa i par dana kasnije, a turisti koji već popunjavaju smještajne kapacitete u Termama Sveti Martin, ali i u privatnim pansionima i apartmanima na volju su i druge lijepe svetomartinske stvari

Ugodno i lijepo je ozračje i kvalitetne se stvari u Općini Sveti Martin na Muri događaju u vrijeme pred Cvijetnicu i Uskrs, najveći kršćanski blagdan, na veliko zadovoljstvo žitelja, kao i općinskih vlasti.

Tako su Općina i Turistčka zajednica na Trgu svetog Martina postavle Uskrsnicu-pisanicu, lijepo ukrašeno jaje na kojem se zrcale najvažnije svetomartinske, povijesne, kulturne i turističke destinacije.

Istovremeno je dovršeno asfaltiranje I. faze uređenja 330 metara ceste u Jurovčaku, ukupne vrijednosti 355.600 kuna, koje su dali općina i Ministarstvo regionalnog razvoja.

U Gradiščaku u predjelu Dajalice postavljena je mostna ograda na mjesnom potoku na cesti koja spaja naselja Gradiščak i Kapelščak. Ovog trenutka u Skelarskoj kući pokraj rijeke Mure obavljaju se keramički radovi, vrijedni 150 tisuća kuna, a Vlatka Županec voditeljica financija u Uredu načelnika kaže kako su već na vidiku novi radovi na Skelarskoj kući, uskoro velikom i atraktivnom turističkom biseru.

Pisanica će Trg svetog Martina krasiti do Uskrsa i par dana kasnije, a turisti koji već popunjavaju smještajne kapacitete u Termama Sveti Martin, ali i u privatnim pansionima i apartmanima na volju su i druge lijepe svetomartinske stvari.

– Sve najavljene i započete investicije u Svetom Martinu na Muri, blagdanskom ozračju unatoč, obavljaju se planiranom dinamikom i ne smetaju turistima, koje pozivam da dođu u ovaj lijepi kraj naše Domovine prelijepe – kaže Dražen Crnčec, ovih dana prezaposlen načelnik općine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije