NOGOMET NE POZNAJE GRANICE

LJUDI OKO NAS Dva Zlatka spojila ljubav prema Dinamu

Zlatko Premuš (54) iz Belice, najbolji povjerenik GNK Dinama Zagreb, predao je u znak odanosti klupski grb svom imenjaku i nogometnom zanesenjaku iz Čehovca Zlatku Pavlicu

46-godišnji Zlatko Pavlic ovih dana boravi u Lijepoj Našoj, konkretno rodnom Čehovcu, kamo je došao s namjerom kako bi obavio pripreme da bi u Međimurju ugostio svoje prijatelje, kolege i suigrače iz tamošnjeg veteranskog i rekreativnog kluba Tomislavgrad iz Ostermundigena nedaleko Berna u Švicarskoj.

– Mi smo sportska sredina koju sačinjavaju sportaši iz svih dijelova Lijepe Naše, a u momčadi imamo i suigrače iz Italije, Španjolske te BiH. Naša je praksa da svake godine putujemo u neku drugu životnu sredinu mojih suigrača pa je sada došao red i na mene da mojih 25 prijatelja dovedem u Hrvatsku, moje Međimurje. Ovdje će biti od 7. do 10. lipnja – ispričao nam je Zlatko izrazivši bojazan kako će to vrijeme, uz jedan sportski susret s momčadi rodnog Čehovca, biti prekratko da oni vide svekoliko međimursko bogatstvo.

Zlatko je sportaš od malih nogu. Ime zagrebačkog Dinama sricao je s prvim riječima.

– S njim sam rastao i s njim živim i danas. Što to znači? Znači da momčad seniora pratim na gotovo svim gostovanjima diljem Europe, ne znam gdje s njima nisam bio, a kada sam u Hrvatskoj, Maksimir je neizostavan – kaže Zlatko i dodaje kako mu je podrška pri kupnji i nabavci ulaznica i ostalih klupskih suvenira njegov imenjak, povjerenik Dinama.

Upravo zahvaljujući tome oni su se upoznali. Za vrijeme nedjeljnog susreta, povjerenik Zlatko poklonio je imenjaku na opće oduševljenje klupski grb. Tada smo saznali da mlađi Zlatko prati i sve utakmice naše nogometne reprezentacije i ne može reći koju je destinaciju preskočio gdje su oni igrali.

– Živim za nogomet i to me čini sretnim. Hvala Bogu što to mogu financijski i materijalno podnijeti, a isto tako hvala i mojoj obitelji na razumijevanju za moju drugu ljubav – kaže i ističe ime supruge Draženke, 18-godišnjeg sina Filipa i 15-godišnje kćeri Kristine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije