Međimurska hiža organizira za sve koje zanima zdrava prehrana zanimljivu radionicu.
Međimurska hiža organizira u petak, 29. ožujka, radionicu o hladnom prešanju sokova i sirovoj hrani s početkom u 17 sati.
Na radionici možete saznati što su hladno prešani sokovi te po kojoj metodi i kako se rade, također saznajte kako osloboditi vrijeme i zdravije se hraniti te imati više vremena za sebe.
Radionicu će održati Nataša Poljak, vlasnica Juice boxova i Ivančica Gorjan, voditeljica proizvodnje.
Organizatorima je cilj ljudima približiti ovakav način prehrane te ih upoznati sa vrstama sokova prema bojama te kako se dijele prema namjeni i sastavu, a možete saznati i kako prepoznati i odabrati namirnice pri kupovini.
Cijena radionice po osobi iznosi 100 kuna, a broj polaznika je ograničen.
Rezervacije i info su moguće putem telefona na 040/390-011 ili na 095/8358-916 te mailom na info@medjimurska-hiza.com.
Više informacija možete pronaći ovdje.