NEMOJTE PROPUSTITI

MAKEUP Masterclass Martine Medvar-Ivanović 2. i 3. ožujka u Gradskoj kavani ‘Lovac’

Polaznicama će prvi dan biti demonstrirana 3 najtraženija makeup looka nakon čega će uslijediti podjela certifikata i poklon paketa sponzora.

Nakon prvog masterclassa u Rekreacijskom centru ‘DG Sport’ održanog protekle godine, Martina Medvar – Ivanović svoje će vizažističko umijeće ponovno predstaviti  2. i 3. ožujka u Gradskoj kavani ‘Lovac’. 

– Medvar – Ivanović svoje je znanje stjecala educirajući se kod vrhunskih i svjetski priznatih vizažista poput Ane Minić, Ines Jarak, Belle make- up, Svetlane Viznuk, Ane Ude, Alle Novak, a nedavno je certifikat stekla i kod Bojana Vukadinova čije znanje s nestrpljenjem želi podijeliti – stoji u najavi. 

Polaznicama će prvi dan biti demonstrirana 3 najtraženija makeup looka nakon čega će uslijediti podjela certifikata i poklon paketa sponzora. 

– Program drugog dana obuhvaćati će prezentacije i demonstracije poznatih brendova kao što su ‘Kryolan’ Hrvatska i ‘Paese’ iz Slovenije također ‘That so’ linije za samotanjenje, a svaka će polaznica imati prilike kupiti trepavice zvaničnog brenda ‘Ardell’ po promotivnoj cijeni – stoji u najavi.

– Broj mjesta je ograničen, a za prijavu možete kontaktirati na broj telefona: 098 778 869 – stoji u najavi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije