U SJAJNOJ ATMOSFERI

VIDEO I FOTO Veliki malonogometni spektakl u Kotoribi ispunio dvoranu do posljednjeg mjesta

Bad Blue Boysi su priredili veličanstvenu atmosferu, legendarni Drago Vabec izveo je početni udarac, a posebno je emotivan bio nastup Nike Paheka

Prije dvije godine srca mnogih ganuo je veliki humanitarni futsal spektakl u Kotoribi. Tada je MNK ‘Klub 75’ Kotoriba organizirao humanitarni događaj s ciljem da pomognu oboljelom nogometašu Niki Paheku iz Donje Dubrave. Uz bogat popratni program, glavna utakmica večeri bila je ona između domaćina i Futsal Dinama. 

>> Malonogometni spektakl u Kotoribi

Tada je prikupljeno više od 22 tisuće kuna, a srećom, dvije godine kasnije Niko je potpuno zdrav i vratio se nogometu. Kotoripčani su ove subote, 2. veljače odlučili organizirati svojevrsni završetak sjajne akcije otprije dvije godine. Futsal Dinamo ponovo je prihvatio njihov poziv, a posebno emotivan trenutak bio je nastup Nike Paheka u dresu Kotoripčana.

Uoči glavnog susreta večeri, turnir su odigrale lokalne nogometne momčadi, Graničar, Dubravčan, Vidovčan i Mladost. U polufinalnim susretima Graničar je svladao Vidovčan, dok je Dubravčan bio bolji od Mladosti. U susretu za treće mjesto pobjedu je odnio Vidovčan, a turnir je osvojio Dubravčan. Nastupali su i najmlađi uzrasti Škole nogometa Graničar/Vidovčan, a program su svojim nastupima upotpunile i Kotoripske mažoretkinje.

Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a Kotoripčani su se još jednom iskazali odličnom organizacijom. Na tribini se našlo i stotinjak Bad Blue Boysa, navijača Dinama iz raznih krajeva Hrvatske, ali i inozemstva, a koji su uoči utakmice u Kotoribi održali druženje i to u prostorijama koje su im svesrdno ustupili Klub 75 i KK Kotoriba.

Apsolutni vrhunac ovog spektakla u Kotoribi bila je utakmica između domaćina i zagrebačkog Futsal Dinama, a igrači su izlazili kroz špalir Kotoripskih mažoretkinja. Nakon gostiju, na teren su izašli igrači Kluba 75 Kotoriba, a posljednji među njima bio je upravo Niko Pahek. To je definitivno bio najemotivniji trenutak večeri jer se osim gromoglasnog pljeska, s dijela tribine gdje su bili smješteni Bad Blue Boysi prolomilo skandiranje njegovog imena, a predsjednik kluba Mario Paveli mu je uručio i kapetansku traku.

Na samom početku susreta, velikim pljeskom pozdravljen je i legendarni nogometaš Dinama, Međimurec Drago Vabec koji je izveo i početni udarac na utakmici. Gosti su u zanimljivoj utakmici koja je obilovala sjajnim potezima ipak bili bolji, no svi su se složili da je rezultat manje bitan. Sve susrete sudili su Rudolf Čižmešija i Dražen Horvat.

– Domaći dečki su jako dobri, ali mi smo rano poveli te je utakmica ušla u mirnije vode. Zahvaljujem se domaćinima jer su nas fantastično primili i publici na odličnoj podršci – rekao je nakon utakmice igrač Futsal Dinama Marko Starčević.

Nakon utakmice, sve se preselilo u mjesnu Stolnotenisku dvoranu gdje je za sve sudionike održan prigodni domjenak, ali i zabava otvorenog tipa koja je potrajala do jutarnjih sati uz svirku dua Koko i Kiki.

– Hvala svim sudionicima, od ekipa Graničara, Dubravčana, Vidovčana, Mladosti, ŠN Graničar/Kotoriba, Kotoripskih mažoretkinja, preko Općine Kotoriba, tvrtki Vizija, JIL sokovi, Caffe bara Still, DVD-a Kotoriba, do svih koji su pomogli u organizaciji. Zahvaljujemo se i Društvu ‘Naša djeca’ Kotoriba na pomoći, kao i našim brojnim članovima i volonterima koji su pomogli u organizaciji i dali sve od sebe da ovaj spektakl opravda taj naziv – rekao nam je predsjednik MNK Kluba 75 Kotoriba, Mario Paveli.

Za kraj je još zahvalio i svim navijačima koji su se odazvali u velikom broju te fotografima i novinarima koji su sve medijski popratili, a u nastavku donosimo djelić sjajne atmosfere iz Kotoribe…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije