Članovi kluba uživali su u pečenim jetricama, čvarcima, zelju s mesom i ostalim specijalitetima, a sve to tjedan dana uoči početka priprema za drugi dio sezone
U subotu, 26. siječnja na prostoru sportskog parka NK
Graničar u Kotoribi, održana je cjelodnevna manifestacija
tradicijskog kolinja, što je bio svojevrsni uvod s aktivnostima u
ovoj godini.
Članovi, simpatizeri i prijatelji kluba počeli su se okupljati od
jutarnjih sati te su tokom dana mogli uživati u pečenim
jetricama, čvarcima, zelju s mesom, pečenom mesu i drugim
domaćim specijalitetima koji se tradicionalno spremaju uz
kolinje u našem kraju.
Čelništvo kluba zahvaljuje sponzorima, ali i brojnim članovima
kluba koji su pomagali, kako u mesarskim, tako i u kuharskim
poslovima. Blagajnik kluba,
Nikola Jesenović, bio je glavni majstor
mesarskih poslova i napravio je brojne specijalitete koji će se
potrošiti u narednom periodu, dok je Mladen
Hrašćanec preuzeo glavnu riječ u kuhinji.
Uz njih, veliku pomoć u svemu dali su članovi kluba Đuro
Golubić, Antun
Novak, Ljudevit Mikulan,
Toni Srša, Zvonko
Štimac, Zlatko Talaš,
Josip Kos, Dario Friščić,
Zvonimir Brkljačić, Ladislav
Fuš, Nikola Siladi, Gabrijel
Friščić i Alfons Vojvoda. Odazvali
su se i brojni drugi članovi i igrači kluba, tu je bio i
trener Goran Palčić, a posjetio ih je i
načelnik Ljubomir Grgec.
Sve ovo održalo se tjedan dana prije početka priprema seniorske
momčadi koje počinju u petak, 1. veljače u 18 sati, a vodstvo
kluba se nada kako će ova manifestacija postati tradicija kojom
će se svake godine okupljati članovi, simpatizeri
i prijatelji kluba.
Ovo druženje iskorišteno je i za sakupljanje godišnjih
članarina, a iz kluba zahvaljuju i Marijanu
Kovaču koji je sve fotografski popratio.