BEZ SIJEVANJA BLICEVA

Šire čelništvo HSLS-a Međimurske županije održalo druženje u Donjem Vidovcu

Sastali su se u hotelu Golf u Donjemv Vidovcu, mjestu s bogatom liberalnom tradicijom, a odakle potječe i njihov predsjednik Josip Grivec

U subotu 22. prosinca, a  uoči Božića, sastalo se četrdesetak članova Županijskog vijeća HSLS-a Međimurja te predsjednici i predstavnici stranačkih ogranaka. Sastali su se u donjovidovskom hotelu Golf, mjestu s bogatom liberalnom tradicijom, a odakle potječe i njihov predsjednik Josip Grivec koji za ovu prigodu nije želio nazočnost medija.

Vrlo rado se odazvao našem pozivu kazavši: – Sumirali smo ovogodišnje aktivnosti te razgovarali o planovima za 2019. godinu.  Zadovoljni smo suradnjom s našim koalicijskim partnerima u svim jedinicama lokalne samouprave te kvalitetnim funkcioniranjem koalicije na županijskoj te općinskim razinama. Kao stranka smo malo previše samozatajni, ne želimo populistički djelovati,  imamo izvrsne članove, dokazane na različitim područjima te dajemo svoj itekako značajan doprinos na raznim razinama našeg, prije svega, konkretnog djelovanja – istaknuo je.

Pitali smo ga o planovima za 2019. godinu.

– U 2019. planiramo pojačati aktivnosti, tu su izbori za EU parlament, pa predsjednički gdje želimo dati i dat ćemo svoj doprinos – rekao je. Nakon toga, nazovimo službenog dijela, nastavilo se druženje bez previše politike, dominirala je pjesma, šala, glazba, pokoji ples, bez sijevanja bliceva i objektiva fotoaparata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije