ŽENA ŽIVI SAMA I SKROMNO

FOTO Užas u Maloj Subotici: Provalio u kuću, a zatim pretukao vlasnicu

- Netko joj je provalio u kuću i istukao je stolicom. Od silnih udaraca žena nije uspjela do telefona… - rekla nam je čitateljica

Do nas su došle informacije o nemilom događaju koji se zbio u noći s utorka na srijedu u Maloj Subotici. Naime, kako doznajemo, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u Maloj Subotici, a zatim pretukao vlasnicu. Prema informacijama koje imamo, prilično je teško ozlijeđena.

– Žena živi sama i skromno. Netko joj je provalio u kuću i istukao je stolicom. Od silnih udaraca žena nije uspjela do telefona… – rekla nam je čitateljica koja je željela ostati anonimna. Na mjesto događaja u jutarnjim satima stigla je policija, kao i hitna medicinska pomoć koja joj je pružila pomoć i odvezla u Županijsku bolnicu Čakovec.

Informacije o ovom događaju potražili smo u PU međimurskoj, čiji nam je glasnogovornik Nenad Risek potvrdio da imaju dojavu o ovom događaju te da su kriminalistička istraživanja u tijeku. Više informacija bit će poznato nakon što policija utvrdi sve okolnosti ovog događaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije