PRETUŽNO

VIDEO I FOTO Monstrumi su škarama psiću izrezali uši

Pas je spašen iz međimurskog romskog naselja ima izrezane uši, zatvorene oči i u lošem je stanju

Desetomjesečni psić sad se nalazi u Azilu Čakovec, a voditeljica Azila Aleksandra Hampamer objavila je snimku psa dok jede u kavezu. 

“Užas do užasa”

“Škarama su mu nasjeckali uši, poluslijep, jedno oko možda spasimo, ima jedva deset mjeseci a zubi svi zglodani, hropće, demodex, ali je jeo. Pitate me kako izdržim. Izađem na trenutak i isplačem se. Danas me ovo sasulo, a tek ostali. Sve užas do užasa”, napisala je.

“Maleni je kod mene, bili kod veterinara, dobio nexgard, prazinon, antibiotik, kapi i mast za oči, okupan u peroxidermu, izvađena krv, užasno kašlje, jedno oko je izgubljeno, za drugo ćemo se pokušati izboriti. Uši su kompletno nareckane po rubovima, ali će zacijeliti. Jeo je i sad spava.

Za njega i sve njih, a na stotine ih je već ušlo u naše sklonište, potrebna nam je sva moguća pomoć – prije svega u privremenim smještajima kako ih ne bismo vraćali u naselja te u hrani, podlošcima, lijekovima, kućicama, starim dekama, posteljini, ručnicima, piše Index.hr.

Naši podaci za donacije su: HR3323400091116025375, ZEU Prijatelji životinja i prirode Čakovec, model 02 i poziv na broj 888″, objasnila je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije