cjelodnevna avantura i nezaboravno druženje

Članovi Udruge mladih Vratišinec na teambuildingu u Accredo Centru u Zasadbregu

Dinamičnost i uzbudljivost početnih igara poput penjanje na umjetnu stijenu, cartinga, bacanje sjekira, airsoft dvoboja s puškama te ljudskog stolnog nogometa bila je tek uvod u ono što je sljedilo - paintball

Udruga mladih Vratišinec nakon uspješno odrađenog 7. malonogometnog turnira svake se godine opusti i počastiti malim druženjem. Kako je prijašnjih godina tradicija bila kampiranje na Dravi, drugu godinu za redom članovi Udruge odlučili su se na teambuilding u Accredo Centru u Zasadbregu.

Dvadeset i četvero člana skupina svoje druženje započela je u 11 sati. Animatori Accredo centra ljubazno su ih dočekali te uputili i objasnili osnovna pravila. Okupljeni su se najprije upustili uz razgovor, nakon čega je slijedio službeni dio, zbog kojega su se zapravo i skupili ondje.
– Nakon toplog i prijateljskog dočeka od strane domaćina, stigao je red na zabavni dio, onaj kojem smo se svi najviše i veselili. Bili smo nasumično podijeljeni u četiri ekipe i ‘borba’ je mogla početi, rekao je predsjednik Udruge Mihael Božić.

Jako smo zadovoljni druženjem u Accredo centru, definitivno ćemo ovakvo druženje ponoviti i dogodine

članovi Udruge mladih Vratišinec

Podijeljeni u 4 tima, započeli su svoju cjelodnevnu avanturu i nezaboravno druženje. Okušali su se u raznim disciplinama poput viseće kuglane, penjanje na umjetnu stijenu, cartinga, bacanje sjekira, gađanje lukom, airsoft dvoboja s puškama te ljudskog stolnog nogometa. Dinamičnost i uzbudljivost ovih igara bila je tek uvod u ono što je sljedilo nakon ručka.

Napokon su obukli svoja maskirna, borilačka odjela i uputili se na veliki paintball poligon kojeg su najviše iščekivali. Tamo su pokazali svoju taktičnost, spretnost u trčanju, skrivanju iza prepreka i naravno svoje sposobnosti u ciljanju protivnika.

Iako je na terenu bio veliki rat među ekipama, ispucano stotine kuglica, veselje i osmjesi bili su prisutni na licima svih prisutnih članova.

Nakon dovršene borbe, sljedilo je veliko iznenađenje domaćina, kojem se članovi Udruge nisu nadali. Natjecanje u bubble nogometu. Na kraju dana su bili umorni od cjelodnevnog natjecanja, ali to ih nije omelo u daljnjem druženju uz ugodne razgovore.
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije