VATROGASNO NATJECANJE

DVD Donji Mihaljevec najbolji na šestom Dravskom kupu – natjecanju vatrogasnog pomlatka

Na natjecanju je bilo prisutno ukupno 21 ekipa i to 15 ekipa u kategoriji pomladak muški i 6 ekipa u kategoriji pomladak žene

U organizaciji DVD-a Donji Mihaljevec 17. lipnja održan je ‘6. Dravski kup’, tradicionalno natjecanje vatrogasnog pomlatka. Na natjecanju je bilo prisutno ukupno 21 ekipa i to 15 ekipa u kategoriji pomladak muški i 6 ekipa u kategoriji pomladak žene. Suci natjecanja su bili Anđelko Gašparić i Mihajlo Pongrac koji su korektno obavili svoj posao.

Natjecanje se sastojalo od dvije vježbe i štafete gdje su najbolje rezultate polučile domaće ekipe te su tako u kategoriji pomladak muški ostvareni slijedeći rezultati: 1. mjesto – DVD Donji Mihaljevec, 2. mjesto – DVD Draškovec i 3. mjesto – DVD Vratišinec 1, a u kategoriji pomladak žene: 1. mjesto – DVD Donji Mihaljevec, 2. mjesto – DVD Sveta Marija i 3. mjesto – DVD Donja Dubrava.

Natjecanje je proteklo u pravom sportskom i natjecateljskom duhu te su prilikom proglašenja svi natjecatelji dobili medalje a najbolje tri plasirane ekipa i pehare koje su zajedno dodijelili predsjednik VZO Kotoriba, Donja Dubrava, Sveta Marija, Donji Vidovec i Donji Mihaljevec, Andreas Lisjak i predsjednik DVD-a Donji Mihaljevec Zdravko Kranjec.

DVD Donji Mihaljevec prvenstveno zahvaljuje natjecateljskim ekipama i njihovim mentorima na odazivu sa željom da se susretnu i iduće godine a posebno mentorima DVD-a Donji Mihaljevec Božidaru Vlahu i Dejanu Kočišu na dobroj organizaciji natjecanja kao i svim ostalim članovima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije