MEĐIMURCI U ZADRU

Međimurski branitelji na obljetnici 112. brigade Zadar

Našima su domaćini bili hrvatski branitelji iz Zadra-Bokanjca i članovi Mjesnog Odbora Bokanjac, mjesta kojeg su 1991. godine branili Međimurci

Tradicionalno i ove godine Udruga dragovoljaca i branitelja Domovinskog rata 112. brigade HV pozvala je međimurske branitelje na svečano obilježavanje 27.obljetnice 112. brigade HV-e u Zadar. Svečanosti se odazvala delegacija međimurskih branitelja predvođena predsjednikom Ogranka UDVDR-a Šenkovec Dejanom Mihalković, Borisom Odrčić, Damirom Golubić i Stankom Božić te načelnikom Općine Šenkovec Sašom Horvatom i pročelnikom Ninom Hrenom.

Dana 27. lipnja našima su domaćini bili hrvatski branitelji iz Zadra-Bokanjca i članovi Mjesnog Odbora Bokanjac, mjesta kojeg su 1991. godine branili Međimurci. U četvrtak, 28. lipnja bilo je obilježavanje 27. obljetnice 112. brigade HV-e, te je tom prilikom međimurska delegacija polaganjem vijenca i paljenjem svijeća odala počast pripadnicima ove brigade, ali i svim braniteljima koji su dali svoj život za slobodnu Hrvatsku. Nakon toga uslijedilo je ugodno druženje s braniteljima iz Zadarske županije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije