BURNA 24 SATA Stradali pješak, vozač motocikla i radnica u pekari

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 109 poziva. Od toga je 51 poziv bio namjenski i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je policiji (23) i hitnoj medicinskoj pomoći (20). Od jučerašnjih događaja izdvajaju nekoliko dojava.

U 08:49 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu da je osobno vozilo udarilo pješaka na parkiralištu trgovačkog centra u Športskoj ulici u Čakovcu. Pješak je zadobio lake tjelesne ozljede.

U 18:51 stigla je dojava o remećenju javnog reda i mira u Lončarevom naselju.

U 19:47 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila u Vrhovljanu. U sudaru motocikla i osobnog vozila, motociklist je zadobio lake tjelesne ozljede.

U 22:06 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o ozljedi na radu u Donjem Kraljevcu. Na radnicu u pekari prevrnula su se metalna kolica, pri čemu je radnica zadobila lake tjelesne ozljede.

U 22:33 ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o remećenju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Domašincu.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 19 poziva. Za 2 poziva izašli su na intervenciju, 2 poziva bile su lažne dojave, dok kod 15 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije