Varaždin: Dolijao 19-godišnjak koji je u više navrata napao i opljačkao građane

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 6. travnja provelo prvo ispitivanje uhićenog hrvatskog državljanina (1999.) zbog osnovane sumnje da je počinio produljeno kazneno djelo teške krađe i dva kaznena djela razbojništva.

Postoji osnovana sumnja da je 19-godišnjak 24. siječnja i 28. ožujka u Trakošćanskoj ulici i Ulici braće Radić u Varaždinu, u dva navrata s leđa prišao prolaznicima i istrgnuo im iz ruku torbice iz kojih je uzeo i zadržao za sebe novac, mobitele i osobne dokumente ukupne vrijednosti oko 6.500 kuna.

Osnovano se sumnja da je 19-godišnjak 5. veljače 2018. i 7. veljače 2018. u Trakošćanskoj ulici i Hallerovoj aleji u Varaždinu, s leđa prišao dvjema prolaznicama i oborio ih na tlo te im iz ruku istrgnuo torbice iz kojih je uzeo i zadržao za sebe novac i druge predmete, ukupne vrijednosti oko 600 kuna.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije