NEUSPJEŠAN tjedan Radosti

U danima koji su za nama brojne ekipe Ženskog košarkaškog kluba Radost Čakovec odigrale su svoje susrete, na žalost protivnice su se radovale u svim susretima.

Z-17: ŽKK RADNIK – ŽKK RADOST 60:55
Sastav: Škoda, Valkaj, Janković, Rodek, Rušnjak, Mikulić, Novak, Kasapović, Tomašić
U ponedjeljak su kadetkinje odigrale zaostalu utakmicu u Križevcima (ekipa izvan konkurencije) gdje su u vrlo hladnoj dvorani poražene pet razlike. Time su otvorile drugi dio natjecanja, a trenutno se u poretku ekipa u konkurenciji nalaze na 4. mjestu s dvije pobjede i dva poraza.

Z-13: ŽKK RADOST – ŽKK MLADOST 32:62
Sastav: Novak, Kolac, Buhin, Jaušovec, Srđenović, Rešetar, Kasapović
U petak su najmlađe članice ugostile Mladost iz Ivanovca u ‘njihovoj dvorani’. Nakon lošeg otvaranja i odvajanja gošći na dvoznamenkastu razliku, odličnom obranom Vide Novak i koševima Ene Buhin sustižu naše prednost i preuzimaju vodstvo da bi u drugom poluvremenu ponovno u potpunosti pale i uvjerljivo izgubile.

Z-15: ŽKK DHPG – ŽKK RADOST 56:45
Sastav: Rodek, Janković, Rušnjak, Mikulić, Novak, Kasapović
Dok su igračice 2002. godišta Karla Škoda i Nikolina Valkaj bile na treningu selekcije u Virju, mlađe kadetkinje su u Goli odigrale zaostalu utakmicu protiv DHPG-a. Nažalost samo 6 igračica koje su putovale nisu se mogle jače oduprijeti domaćinima.

ŽENSKA EXTRA LIGA: ŽKK RADOST – ŽKD LEDITA 54:75 (18:11; 17:18; 12:19; 7:27)
Sastav: Škoda 17, Bašek 15, Rodek 10, Hlebec 8, Polanec 2, Obadić 2, Mikolaj, Mađar, Valkaj

Posljednju utakmicu ovog tjedna odigrale su najstarije. One su u nedjelju ugostile drugoplasiranu ekipu Ženske Extra lige – Leditu.
Hrabro i odlučno započele su utakmicu i nisu dopustile igračicama Ledite da preuzmu inicijativu. Prvo poluvrijeme završilo je 35:29 u korist naše ekipe.


Drugo poluvrijeme Ledita otvara s dva uzastopna koša, ali naše igračice se ne predaju te treća četvrtina završava s samo poenom prednosti za Leditu što je nagovještavalo neizvjesnu borbu do samog kraja. Nažalost nije bilo tako, na krilima Župan gošće se prelako odvajaju na dvoznamenkastu prednost, a naš trener tada daje priliku igračicama koje manje igraju što gošće koriste i odlaze na velikih 20 razlike.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije