SUPERLIGA Hodošan bez dobivenoga seta kod Dra. Časla

Stolnotenisačice Hodošana su na zahtjev Zagrepčanki, koje su u nedjelju imale obaveze u europskom kupu, zamijenile domaćinstvo s Dr. Časlom pa je utakmicu 8. kola s liderom prvenstva umjesto u nedjelju u dvorani hodošanske osnovne škole odigrala u subotu u Zagrebu. Ova utakmica je za naše predstavnice bila najlakša u dosadašnjem dijelu prvenstva, jer su ‘doktorice’ u sedam do sada odigranih utakmica uvjerljivo sve dobile pa naše zato i nisu imale što izgubiti.

Koliko su njihove subotnje protivnice jake govori i podatak o tek tri izgubljene partije pa bi bila iluzija da se može napraviti bilo kakvo iznenađenje. Zbog toga nimalo ne čudi da su se iz Zagreba vratile s nulom, bez ijednoga dobivenog seta pa čak i bez većega otpora dominantnim protivnicama.

Igrale su naše, osim toga, i u oslabljenom sastavu, bez Mateje Omble, a s Ivom Kovač uz Paulu Markati i Niku Jakopović. S druge pak strane Zagrepčanke su istrčale čak u malo pojačanom sastavu u odnosu na onaj u kojemu igraju domaće utakmice, jer zbog ozljede nije nastupala Dorina Srebrnjak, a nije bilo niti mlade Kineskinje s hrvatskom putovnicom Sun Jiayi pa je silom prilika morala uskočiti iskusna Portugalka Yu Fu iz postave za Europu, uz koju su igrale Slovenka Manca Fajmut i prvakinja Hrvatske Mirela Đurak.

U ranije odigranoj utakmici, također s promijenjenim domaćinstvom, Aquaestil je u Dugoj Resi uvjerljivo savladao TIS, a uvjerljive su kao domaćin bile i igračice Varaždina protiv HASTK Mladosti, isto kao i petrinjska Mladost u gostima kod Vrsara. Nešto više uzbuđenja je bilo u Puli gdje su domaće igračice s 4:2 bile bolje od Bjelovara, a s malo više sreće su mogle slaviti i gošće.

REZULTATI:
Dr. Časl – Hodošan 4:0
(Fajmut – Jakopović 3:0 /11:2, 11:4, 11:4/, Yu Fu – Markati 3:0 /11:3, 11:6, 11:4/, Đurak – Kovač 3:0 /11:1, 11:2, 11:1/, Đurak/Fajmut – Jakopović/Markati 3:0 /11:1, 11:5, 11:1/ – sudac: Željko Prša, Zagreb)
Vrsar – Mladost Petrinja 0:4
Aquaestil – TIS 4:0
Pula – Bjelovar 4:2
Varaždin – HASTK Mladost 4:1

TABLICA
1. Dr. Časl 16
2. Varaždin 15
3. Aquaestil 14
4. TIS 13
5. Mladost Petrinja 12
6. Pula 12
7. HASTK Mladost 11
8. Bjelovar 10
9. Hodošan 9
10. Vrsar 8

Parovi 9. kola, subota 9. prosinca – u 11 sati: HASTK Mladost – Hodošan, Aquaestil – Pula, Dr. Časl – Vrsar; u 17 sati: Bjelovar – Varaždin, Mladost Petrinja TIS.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije