TEŠKA KRAĐA Ukrali svinje i pedesetak patki i kokoši

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je sedam krađa i šest teških krađa. PU međimurska izdvaja tri provale u Čakovcu, Štefancu i Držimurcu.

U subotu, 16 rujna u poslijepodnevnim satima u Čakovcu, Trnavskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u radionu, vlasništvo privatnog poduzeća, odakle je ukrao akumulatore, razne setove ručnog alata i kolica za prijevoz alata. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Također, u subotu 16. rujna u kasnim poslijepodnevnim satima u Štefancu, Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, vlasništvo 31-godišnjaka, gdje je u raznim prostorijama ispreturao stvari i pritom ukrao novac te razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na desetak tisuća kuna.

U noći sa 16. na 17. rujna u Držimurcu, nepoznati počinitelj na dvorištu obiteljske kuće pokušao je provaliti u ljetnu kuhinju, vlasništvo 79-godišnjaka, ali nije uspio. Nakon toga provalio je u svinjac i kokošinjac, odakle je ukrao nekoliko svinja te pedesetak patki i kokoši. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije