112 Mladi ludovali po Čakovcu, u Hlapičini auto naletio na dijete

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 89 poziva. Od toga je 25 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je hitnoj medicinskoj pomoći (12) i policiji (8).

Od događaja izdvajaju nekoliko dojava. U subotu u 11:09 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila u Hlapičini. Došlo je do naleta osobnog vozila na dijete pri čemu je dijete lakše ozlijeđeno.

Stigle su i tri dojave o remećenju javnog reda i mira. U 22:57 ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o remećenju javnog reda i mira u Čakovcu u Ulici I. Sokača (glasna glazba i galama grupe mlađih osoba).

U 23:43 stigla je dojava o remećenju javnog reda i mira u Čakovcu u Ulici J.J. Strossmayera (galama grupe mlađih osoba), a u 00:26 sati o remećenju javnog reda i mira u Čakovcu u Ulici O. Župančića (galama grupe mlađih osoba).

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 28 poziva. Za jedan poziv izašli su na intervencije, dok kod 27 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije