ŽC 112 Tri prometne nesreće, tri ozlijeđene osobe

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 71 poziv. Od toga je 22 poziva bilo namjenskih i iste je obradio i proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Za hitnu medicinsku pomoć bilo je 11 poziva, za policiju 7 poziva, za vatrogasce nije bilo poziva, dok je za ostale službe bilo 4 poziva.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 4 poziva. Nije bilo potrebe za intervencijom. Dva poziva bile su lažne dojave.

Od događaja izdvajaju prometnu nesreću u Nedelišću u Čakovečkoj ulici gdje je došlo do sudara dva osobna vozila. Dojava je zaprimljena u 21:07 sati, a za jednu osobu je zatražena liječnička pomoć. U 23:17 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći na D-3 (Štefanec-Mala Subotica). Došlo je do naleta osobnog vozila na srnjaka. U nesreći je srnjak uginuo.

U 5:45 sati zaprimili su dojavu o prometnoj nesreći na D-20 (Čakovec-Sveti Križ). Došlo je do sudara dva osobna vozila. Za dvije osobe zatražena je intervencija hitne medicinske pomoći.

Zbog radova ne elektroenergetskim postrojenjima danas, 29. svibnja neće biti struje u vremenu od 08:30 do 12:00 sati u Štefancu u ulici Zrinskih od kbr. 17 do 55 te od 10 do 13 sati u naseljima Gornji Kraljevec i Remis.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije