JAK VJETAR ruši drveća po cestama, u Banfiju stradalo krovište kuće

U protekla 24 sata Županijski cenatr 112 Čakovec zaprimio je ukupno 75 poziva. Od toga je 35 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je policiji (14), hitnoj medicinskoj pomoći (6) i vatrogascima (6).

Od jučerašnjih događaja izdvajaju dvije dojave. U 8:29 sati stigla je dojava o prometnoj nesreći koja se dogodila na D-3 (između Nedelišća i Pušćina). U naletu osobnog vozila na srnu nastala je materijalna šteta, a srna je uginula. U 19:10 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o oštećenju krovišta obiteljske kuće u Banfiju zbog jakog vjetra koji je podizao limene dijelove krovišta.

Zaprimljeno je više dojava o porušenom drveću i granju na cestama Međimurske županije, a koje je uzrokovao jak sjeverni vjetar.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 17 poziva. Za 5 poziva izašli su na intervenciju, 3 poziva bila su lažne dojave, dok za 9 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima danas, 20. travnja 2017., neće biti struje u vremenu od 08:30 do 11:00 sati u Svetoj Mariji i Donjem Vidovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije