FOTO Pikač pika devetnaesti puta

Na popularni 1. april, inače Svjetski dan šale, održana je u Prelogu promocija devetanestog po redu humorističko-satiričkog lista Pikač. Pikač je vjerojatno danas jedini ovakav list u Republici Hrvatskoj, a izlazi od 1939. godine.

Promocija je održana u Multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata insulanus Grada Preloga. U programu predstavljanja ovogodišnjeg Pikača sudjelovala je Kazališna scena Kalmana Mesarića, izvodeći skečeve koji su nastali prema tekstovima objavljenima u Pikaču. Kroz program je vodio Željko Sokač.

I ove je godine glavni urednik lista Ivica Beti, grafički su list uredili Maja Kralj i Stjepan Naranđa, za dizajn se pobrinuo Studio Vipro, a list je izašao u nakladi Grada Preloga. O Pikaču su govorili gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek te glavni urednik Pikača Ivica Beti.

Pikač se besplatno može pronaći na brojnim mjestima u Gradu Prelogu. Pikač je u novom broju otkrio novu aferu Mjesečnice, saznao što je predsjednica radila u Americi, Pikač donosi vodič za predstojeće lokalne izbore i kako kažu na naslovnici novog Pikača: ‘Nećete vjerovati što smo sve napisali!’, javlja Prelog.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije