FOTO Teškim kamionom udario u kuću pokraj ceste

Danas (utorak) u kasnijim prijepodnevnim satima u Ferketincu je došlo do prometne nesreće u kojoj na sreću nije nitko stradao, a došlo je samo do nevelike materijalne štete.

>>> FERKETINEC Teretno vozilo sletjelo s ceste i udarilo u kuću

Vozeći iz smjera Podturna na desnom ulazu u Ferketince vozač teškog kamiona zadarskih registarskih oznaka, iz do sada neutvrđenih razloga, sišao je s kolnika i udario u prednji dio kuće koja se nalazi uz ovu županijsku cestu.

Prednjim dijelom kamion je oštetio dio fasade i krovišta, te svoje plastične dijelove (branik, pokazivače smjera….), dok je vozač ostao iznenađen i zaprepašten što mu se dogodilo.

Policija je stigla vrlo brzo te privremeno regulirala promet, a potom obavila očevid. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola niti je prebrzo vozio, a susjedi kažu kako uistinu nije znao kako mu se ovo dogodilo.

Sreća u nesreći je što toga trenutka nitko nije bio na cesti niti u dvorištu kuće, koja je privremeno zatvorena, jer vlasnici u njoj ne žive. Kamion prevozi zemlju iz okolice Križovca prema Goričanu, a u prijevozu sudjeluje još desetak drugih kamiona.

U trenutku nesreće kamion (sanduk) je bio prazan, odnosno kretao se prema mjestu utovara.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije