PRIJATELJSTVO koje traje preko 30 godina: DVD Kelemen održao izbornu skupštinu

Već više od tridesetak godina traje prijateljstvo između DVD Kelemen i DVD Mala Subotica. Vode oni svoje ‘bitke’ s požarima, s problemima s kojima se susreću, ali se prijateljstvo ne prekida.

Surađuju na svim poljima gdje je to potrebno, druže se i nastavljaju suradnju. Skupština se održala u vatrogasnom domu u Kelemenu.

Prvo je zasvirala državna himna a zatim vatrogasna himna. Predsjednik je zamolio i za minutu šutnje da se oda počast preminulim vatrogascima. Uvodnu riječ i pozdrav svim gostima i uzvanicima dao je predsjednik DVD Kelemen – Siniša Smrečak.

Izabrano je radno predsjedništvo: Siniša Sreček – predsjednik, Antun Petric, Stjepan Šambarek, Stjepan Vlahović i Stanko Sreček kao zapisničar.

Izvješće o radu društva u protekloj 2016. godini podnio je predsjednik. Financijsko izvješće podnio je blagajnik Inoslav Baniček.

Ispred nadzornog odbora prisutnima se obratio Mladen Kovačić konstatirajući kako nije bilo nikakavih nepravilnosti u radu društva. Plan rada za 2017. godinu pročitao je Antun Petric.

S obzirom da su imali kvorum i dovoljan broj članova prišlo se glasanju o izvješćima koja su jednoglasno prihvaćena. Predsjednik je dao i na glasanje da se razrješi aktualno rukovodstvo i da se izabere novo rukovodstvo.

U upravni odbor izabrani su: Siniša Sreček, Stjepan Šambarek, Stanislav Sreček, Antun Petric, Inoslav Baniček, Tomislav Šambarek, Nikolina Mosrić, Robert Horvatić i Dragoslav Petrović, a u nadzorni odbor izabrani su Ljubomir Koren, Mladen Kovačić i Davor Amanović.
Jednoglasno je prihvaćeno novo rukovodstvo to jest staro. Siniša Smrečak ostaje i dalje predsjednik DVD Kelemen, a Stjepan Šambarek kao zapovjednik.

Na skupštini je bio je načelnik općine Jalžabet Mirko Magić, predsjednik vatrogasne zajednice općine Jalžabet – Vlado Pavličević i predsjednik DVD Mala Subotica – Mladen Jelenić.

Svi oni su se prigodnim riječima obratili nazočnima u dvorani.

Podijeljene su i zahvalnice zaza poseban doprinos prilikom obilježavanja 30.godišnjice prijateljstva društava: Josipu Magiću, Nenadu Risoviću i Ivanu Rušecu.

Nakon službenog dijela skupštine druženje je nastavljeno uz živu glazbu. Vatrogasce su zabavljali tamburaski sastav ‘Šefovi’ – domaći dečki i mladići iz Kelemena.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije