STOLNI TENIS: Čak 5 odgoda u 13. kolu županijskih liga

Čak pet odgoda u 13. kolu, a još nije odirana i jedna odgođena utakmica iz 12. kola, što prilično remeti regularnost natjecanja. Voditelj liga Franjo Flac je zbog toga nezadovoljan, pogotovo što smatra da sve nisu opravdane, a za neke je stavljen pred gotov čin, jer za namjeru ekipa doznaje tek kod urgiranja za nedostavljeni rezultat. Smatra da su takvi postupci nekolegijalni prema ostalima, koji disciplinirano odigravaju utakmice i nikako ne idu na čast ekipama koje su njihovi akteri.

1. liga – U derbiju kola ZEN-Šenkovec je tijesno savladao Putjane Brid, kojemu nije pomogla niti trica Borisa Preksavca. Poraz, koji ga udaljava od prvoga mjesta, je od MSTC Čakovca 2, bez prvoga igrača ekipe i lige, operiranoga Nine Bujana, doživio Mihovljan 3 Prima biro, koji bez svoje perjanice vjerojatno ostaje do kraja sezone.

Katex nije iskoristio vodstvo od 4:1 protiv Kos-Kotoribe 2 i unatoč trici Kristiana Kovačića uzeo je samo bod, pa mu je, nakon visoke pobjede protiv posljednjega Nedelišća 1, za dva boda pobjegao Mihovljana 2. Čakovec 1 i Hodošan 1 svoju su utakmicu odgodili.

2. liga – Vodeća Mala Subotica 1 je u derbiju kola s neobično visokih 9:1 porazila treće plasirani Lopatinec 1, a istim rezultatom slavila je i drugoplasirana HE-DRA 1 protiv Čakovca 2 pa je ostao isti poredak na vrhu.

U susretu dviju ekipa iz gornje polovice tablice također visoka pobjeda Kos-Kotoribe 3, uz tricu Ivice Jakupaka i dvice Vinka Legina i Anđelka Radmanića, protiv ZEN-Šenkovca 3 u čijemu se sastavu s tri izgubljene partije ‘proslavio’ ozlijeđeni Goran Balić, koji je zaigrao silom prilika. U zaostaloj utakmici 12. kola fenjeraš Čakovec 2 je teško stradao od Draškovca, a dvije su utakmice odgođene.

3. liga – U sve četiri odigrane utakmice tijesni rezultati, u jednoj i podjela bodova. Kos-Kotoriba 4 je u derbiju kola zajedničkim snagama Davida Čukulica, Stanislava Sovića i Igora Munke, tek u zadnjoj partiji uhvatila dva boda proti Donjega Kraljevca 2, a po istoj formuli, uz tricu Davora Vidovića, Hodošan 2 je savladao Čakovca 3. I prije posljednje partije, pobjedu od 6:4 slavio je i Hodošan 3 protiv HE-DRE 2, uz najveću zaslugu Karla Markatija, koji je napravio tricu.

Najdramatičnije u meču Putjana 3 i Goričana 1, koji je vodio 4:1 pa u zadnjoj partiji jedva izvukao bod, u čemu je prvenstveno ‘krivac’ Kaja Popović, koja je za Putjančane upisala tricu. Čakovec 4 i Mihovljan 4 su odgodili svoju utakmicu.

4. liga – Pobjede gostiju u četiri odigrane utakmice i odgoda između Putjana 4 i Čakovca Rozika biroa. Vodeći USTA Belica 1 kod Lopatinca 3, uz tricu Denisa Tratnjaka i dvice Tomice Braniše i Danijela Premuša, i drugo plasirani GSTK Prelog 2, uz tricu Kreše Horvata, u Dragoslavec Bregu, ostali su bodovno poravnati na vrhu, a na trećoj poziciji s četiri boda zaostatka, nakon pobjede kod Putjana 5, prate ih Nedelišće 2, za koje je tri pobjede izborio Dean Marčec.

Malo je lakše Zasadbregu, koji je uz tricu Josipa Magdalenića, u gostima dobio Donji Kraljevec 1 i s njim se bodovno izjednačio, dva boda ispred fenjeraša Putjana 5.

5. liga – Uspješniji domaćini, a nakon 13. kola i maksimalne pobjede nad Putjanama 6 i dalje su na sto posto igrači ZEN-Šenkovca 4. Drugo plasirani Čakovec 5 s po tri pobjede Gorana Barbića i maestra Ladislava Varge i dvije najboljeg igrača lige i još uvijek neporaženoga Danka Šimona lako je došao do bodova protiv posljednje HE-DRE 3, a pobijedili su i treće i četvrto plasirani USTA Belica 2 i Mihovljan 5.

Beličanci, uz tricu Damira Sečana, Goričana 3, a Mihovljančani, uz tri pobjede Filipa Vinkovića, Donji Vidovec 1. Bodove su u preostalom susretu podijelili Kos-Kotoriba 5 i Putjane 7, u kojima je tricom dominirao Marko Subotić.

6. liga – Obitelj Ratajec, kćerka Dina i otac Drago, uz pomoć Lovre Balića donijeli su bodove za ZEN-Šenkovec 5 od Goričana 5 i zadržali prednost od četiri boda na vrhu. Tek u zadnjoj partiji do pobjede su, uz tricu Dražena Šoltića, došle Putjana 8 kod Nedelišća 3, a nešto lakše, uz tricu Dominika Topleka, i treće plasirani Mihovljan 6 kod Goričana 2.

U trci za treće mjesto s Putjančanima i Mihovljančanima i dalje je, nakon pobjede u Maloj Subotici, uz tricu Davida Štefića i dvicu Antuna Mustača, Sveta Marija 1, a drugi svetomarski sastav je u susretu deveto i deseto plasiranih deklasirao Goričan 4.

7. liga je odigrala 16. kolo, a vodeća USTA Belica 2 se pobjedom u Kotoribi vratila na stazu uspjeha. Tek u zadnjoj partiji do pobjede je kod Donjega Vidovca 2, tricom Dejana Slavičeka i dvicom Mihaela Kalšana, došao GSTK Prelog 3, a visoku pobjedu kod GSTK Preloga 4 upisale su Putjane 9, za koje je tricu napravila Marta Novak i dvice njena sestra Ana i stric Zoran Novak, pa su s Prelogom 3 bodovno i dalje izjednačene iza Beličanaca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije