U Termama Sveti Martin seniorsko PH i kvalifikacije za EP protiv Izraela

Naš je kraj, točnije Terme Sveti Martin, za nekoliko dana domaćin dviju velikih stolnoteniskih priredbi. Prvo će se od petka do nedjelje u sportskoj dvorani ovoga poznatoga kupališno-lječilišnoga centra igrati pojedinačno seniorsko prvenstvo Hrvatske. Natjecat će se 48 seniora i 29 seniorki, koji su pravo nastupa stekli plasmanom na rang listama, na kvalifikacijskim turnirima ili pak pozivom izbornika, a u obje konkurencije igrat će se i prvenstvo parova. Početak je u petak u 14 sati, kvalifikacijama seniora i šesnaestinom i osminom finala seniorskih parova.

U subotu od 10 sati pa do stanke za ručak od 15 sati igrat će se kvalifikacije seniorki i osmina finala parova seniorki, a od 16 do 21 sat smjenjivat će se seniori i seniorke pojedinačno i u parovima. Nedjeljni program u 10 sati započinje osminom finala seniorki, od 11.45 do 14.45 sati igrat će se četvrtfinala seniorki i polufinala seniora i seniorki, a od 15 do 15.30 sati finala parova seniora i seniorki. Pojedinačno finale seniorki predviđeno je za 15.40, a seniora za 16.25 sati, a zatvaranje s podjelom nagrada uslijedit će negdje oko 17.15 sati.

Već u utorak u 18:00 sati istoj dvorani će se igrati utakmica muških reprezentacija Hrvatske i Izraela u sklopu kvalifikacija za plasman na ekipno seniorsko prvenstvo Europe, na koje se naša reprezentacija već plasirala pobjedama u svim dosadašnjim utakmicama u skupini.

Organizator ovih stolnoteniskih priredbi je Stolnoteniski klub STARR iz Varaždina u suradnji s Hrvatskim stolnoteniskim savezom, a ulaz za gledatelje je slobodan pa se očekuje njihov dolazak u velikom broju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije