SPORTSKA SURADNJA nogometnih škola Dinama iz Zagreba i Domašinca

U utorak su u općinskoj vijećnici u Domašincu Sporazum o sportskoj suradnji potpisali predstavnici Nogometnog kluba Dinamo Domašinec i GNK Dinamo Zagreb.

Svoje potpise na Sporazum su stavili direktor NŠ Dinamo Ivo Šušak, predsjednik NŠ Dinamo Domašinec Zvonimir Ovčar i predsjednik NK Dinamo Josip Đurkin, a tu bio i bivši direktor GNK Dinamo Zagreb Tomislav Svetina.

U ovom trenutku NŠ u Domašincu broji 50 malih nogometaša, okupljenih u pet selekcija koje se natječu u Kvalitetnoj ligi mladih i juniora MNS-a. Škola je službeno osnovana prošle godine, a već dugi niz godina aktivna je zajedno s ŠN Zelenko Novakovec.

Cilj je da škola u Domašincu bude centar za komunikaciju sa zagrebačkim Dinamom, a isto tako u tijeku su pregovori s pojedinim školama koje će se priključiti suradnji pa je Sušak istaknuo:

– Mjesta za suradnju ima na svim razinama, u stručnom programu i dolaskom naših trenera na treninge u Domašinec, susretom selekcija… Hoće li to biti ovdje ili u Zagrebu, višestruke su mogućnosti, suradnje i zadovoljstvo mi je što smo i potvrdili. 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije