MŽNL Slakovčani domaćini Mladost Kometu u Dunjkovcu – Pretetincu

Međužupanijska nogometna liga Čakovec – Varaždin nastavlja se prvim proljetnim kolom ovog vikenda. U subotu u 15:00 sati u međimurskom ogledu Sloboda Slakovec dočekuje Mladost Komet Prelog. Susret se igra na igralištu Međimurca u Dunjkovcu – Pretetincu. Slakovčani su 12. sa 16 bodova, dok je ekipa iz Preloga 6. s 22 boda. Međimurec će u goste Zelengaju, oba kluba imaju po 21 bod i nalaze se na 8. i 9. poziciji.

U nedjelju od 15:00 sati u susjedskom ogledu igraju Pušćine i Nedelišće. Pušćine je 14. s 13 bodova i treba bodove za bijeg sa začelja, dok je Nedelišće 4. s 28 bodova i treba bodove za ostanak u borbi za vrh poretka. Rudar gostuje kod Nedeljanca i tu će biti velke borbe jer naš klub ima 21 bod, a Nedeljanec dva manje.

Sloga Čakovec u derbiju ovog kola gostuje kod Varteksa. Slogaši su 5. s 27 bodova,a Varteksovci na 2. mjestu s 33 boda. Lider Polet (SMnM) gostuje kod Novog Marofa. Polet ima 33 boda, a Novi Marof 20.

Još u nedjelju igraju posljednji Zadrugar i 13. Plitvica Gojanec te pretposljednji Jalžabet koji dočekuje trećeplasiranu Podravinu.

Kako je u tijeku zimski prijelazni rok i bilo je određenih prijelaza igrača iz kluba u klub upozoravaju se klubovi da za igrače provjere u kancelariji Međimurskog nogometnog saveza ili Županijskog nogometnog saveza Varaždin opomene ili kazne kako ne bi došlo do nepravilnih nastupanja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije